Njima se ljubav čita u pogledima: Sloboda i Vojin na snimanju

Autor: Gloria.rs

05.10.2021 17:30

Foto: Aleksandar Čavić

Foto: Aleksandar Čavić

Sloboda i Vojin Ćetković uživaju u bezuslovnoj ljubavi i srećnom bračnom životu.Jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović ranije ove godine proslavili su 13 godina skladnog i srećnog braka. S obzirom na prirodu posla kojim se bave, neminovno je da katkad o njima osvane po neki tekst u medijima, no supružnici su se vrlo vešto nosili sa povremenim pritiscima javnosti.

Jedna od stvari koja im je sasvim sigurno olakšala sve, jeste bezuslovna ljubav koju pružaju jedno drugom, a što je očigledno svakom zajednićkom fotkom koju objave, zajedničkim gostovanjem, pa čak i kada se zajedno nađu na istom projektu - ljubav je očigledna.

Pročitajte i Sloboda kriva za sve: Objavila fotku sa suprugom Nataše Ninković

Vojin je nedavno objavu fotku sa seta, na kojoj snima scenu upravo sa suprugom Slobodom, a njihovi zaljubljeni pogledi govore više od hiljadu reči.

Vojin i Sloboda izgradili su stabilan zajednički život, srećnu porodicu ispunjenju prelepim emocijama, a njihov primer mogao bi da posluži ostalim kako zapravo treba da izgleda srećan brak, bez preterane pompe, nepotrebnog eksponiranja u javnosti te skandala.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading