Sloboda kriva za sve: Objavila fotku sa suprugom Nataše Ninković

Autor:

04.10.2021 15:30

Foto:

Foto:

Glumica Sloboda Mićalović objavila je jednu fotografiju i time javnosti pružila retku priliku da osmotri supruga poznate glumice



Glumica Nataša Ninković već dvadest i četiri godine je u skaldnom braku i sve to vreme uspeva da ga krije od radoznalih očiju javnosti.

Pročitajte i Slavlje za pamćenje - četiri dive u provodu, a povod je jedinstven

Miloš Nadaždin

 

Iako je u dobi od dvadeset i pet godina za životnog partnera odabrala deset godina starijeg muškarca, biznismena Nenada Šarenca, više puta je isticala da im ta razlika nije predstavljala nikakvu prepreku, već da je, naprotiv, ona uz njega sazrela. Nenad i Nataša imaju dva sina, blizance Matiju i Luku, a momci žive daleko od svetlosti reflektora.

Pročitajte i Mnogo lepote u jednom kadru - Sloboda Mićalović i Nataša Ninković nikad lepše

 

 

Još jedan bračni par koji vešto krije svoju intimu su Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković. Naravno, zbog njihovog glumačkog poziva, nije retkos videti im lica, kao što je to slučaj sa Šarencem, ali ne čudi što se između ovog četverca, koji ima slične svetonazore, razvilo prijateljstvo.

U prilog navedenom ide fotografija koju je Sloboda objavila na svom Instagram nalogu, i u čijem su kadru upravo ovo četvoro.

Pročitajte i Emotivna poruka ranjenom orlu - Sloboda Mićalović se vratila u prošlost

 

 

Njihova lepa lica krase široki osmesi, a najveća atrakcija je svakako lice Nenada Šarenca, koga javnost retko ima prilike da vidi.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading