Šta je on propustio: Bivša Lečićeva supruga u punom sjaju

Autor:

03.10.2021 23:00

Foto:

Foto:

Bivša supruga Branislava Lečića važi za jednu od najlepših žena na domaćoj sceni.



O njihovom braku dugo se pričalo, međutim Branislav Lečić i Nina Radulović trudili su se da se ovaj čin, najpre zbog njihovih naslednika, ne eksponira previše u javnosti. No, kada su došli do momenta kada više nisu mogli da kriju, zajedničkom porukom obratili su se javnosti.

Boško Karanović

 

- Ovom prilikom obraćamo se javnosti da je obavestimo da smo predali dokumenta za sporazumni razvod posle osam godina zajedničkog života. Odlučili smo da zajednički obavestimo javnost o tome, zato je naš brak od početka bio pod medijskom pažnjom i mislili smo da je najbolje da onda i prekid takođe bude javan. Na ovaj korak smo se odlučili ne zato što nam je prisustvo u medijima ikada prijalo, već zato što smo svesni činjenice da je u našem braku javnost uvek postojala, pa zato ne možemo ni ovom prilikom da je preskočimo - objasnili su Nina i Branislav za Hello svojevremeno.

Od njihovog rastanka prošlo je dosta, no oni su ostali u odličnim odnosima. Ipak, interesantna je činjenica da se od tada pa do danas, Nina i te kako prolepšala, a danas slobodno možemo reći da Lečićeva bivša supruga blista.

Pročitajte i Branislav Lečić iznenadio sve: ne želim ništa da kažem na ovu temu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

Lečićeva i Ninina ćerka pohvalila se na svom Instagram profilu prelepom majkom, te je nizom fotografija pokušala da dočara svima svoju ljubav prema majci.

- Majka - napisala je Ana u opisu fotki uz emotikon srca.

Nema sumnje da Lečiću nije svejedno kada vidi ovakve fotke bivše supruge, no problemi u njihovoj bračnoj zajednici bili su nepremostiva prepreka, te je rastank ipak bio neminovan.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading