Nije zaboravila: Kakvim rečima je Sloboda Mićalović čestitala rođendan Moniki Beluči

Autor: Gloria.rs

30.09.2021 15:15

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Sloboda Mićalović čestitala je divan dan svojoj prijateljici ovim rečima.Prijateljstvo Slobode Mićalović (40) i italijanske lepotice Monike Beluči (57) dobro je poznato domaćoj javnosti. Iako zvuči neverovatno, vrlo često imali smo prilike da se uverimo u njihovo prijateljstvo divnim porukama koje bi slale jedna drugoj na važne datume.

Ovog puta, Sloboda je odlučila da čestita divan dan Moniki putem svog Instagram profila. Domaća glumica objavila je zajedničku fotku, a u opisu iste napisala je:

- Srećan rođendan draga Monika Beluči.

Pročitajte i Možete li da ih prepoznate: Fotka koju bi Sloboda Mićalović da urami

Sloboda i Monika upoznale su se radeći na Kusturičinom filmu "Na mlečnom putu", a uprkos razdvojenosti, svoje prijateljstvo trude se da održavaju putem društvenih mreža.

- Nas dve smo se fantastično složile, kao da se znamo oduvek, kao da smo klasne prijateljice. Imam samo reči hvale za nju, bila je uvek tu kao podrška. Volim povišeni adrenalin na setu, sve scene sam uradila sama, bez kaskadera. Monika se čudila i govorila mi da nisam cirkuzant, već glumica, i da ću se povrediti. Bila je brižna poput majke - otkrila je Sloboda svojevremeno.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Miki

03.10.2021 19:33

Kreativno…. Zaista. Ha ha Čestitka bezvezna kao sto je i sloba … dosadna , bezlicna do besvesti….