Nekad i sad

Fotografija stara četiri decenije: Lidija Vukićević neprepoznatljiva

Autor:

30.09.2021 13:45

Foto:

Foto:

Izgled Lidije Vukićević jedna je od tema koja je domaćim medijima vrlo interesantna, s obzirom na činjenicu da zvezda serije 'Igre sudbine' s godina izgleda sve bolje.



Glumica Lidija Vukićević (59) u poslednje vreme vrlo često se na svom Instagram profilu priseća davnih vremena. Popularna glumica uživa u setnim fotkama, koje bez sumnje, bude posebnu emociju u njenom srcu. Ovog puta, Lidija je odlučila da uporedi svoj izgled s početka karijere kada je oduševila domaću publiku glavnom ulogom u filmu 'Lutalica' rame uz rame bardovima srpskog glumišta Batom Živojinovićem i Draganom Nikolićem, te današnjim.

Pročitajte i Tmuran dan zamenila plažom: Lidija Vukićević pokazala savršeno telo

Instagram screenshot

 

Prepoznatljiva kovrdžava kosa te prelepi osmeh oduvek su bili glavni aduti popularne glumice, međutim primetno je da je s godinama Lidija poprilično sazrela, a s obzirom da je pomenuti film snimljen pre nešto više od 34 godine takav razvoj događaja i ne čudi.

Mnogi njeni obožavaoci mnogo puta do sada istakli su da je Lidija Vukićević kao vino - što je starija, to je lepša, a mi nemamo izbora no da se složimo s pomenutom konstatacijom.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading