Tuga, bol i suze

Poslednji pozdrav Sergeju Ćetkoviću: Vesna Dedić skrhana gubitkom velikog prijatelja

Autor:

30.09.2021 11:30

Foto:

Foto:

Vesna Dedić izgubila je velikog prijatelja, a bol izazvan neočekivani gubitkom potpuno je slomio autorku emisije 'Balkanskom ulicom'.



Pošast s kojom se čovečanstvo bori već duže od godinu dana do sada je odnela nebrojeno mnogo života. Korona virus ovog puta bio je koban po poznatog crnogorskog novinara Sergeja Ćetkovića, čija je karijera bila propraćena u čitavom regionu, a svojevremeno vodio je i emisije na 'Pinku' i 'Prvoj' televiziji.

Humanitarac velikog srca reči su koje savršeno opisuju ličnost kakva je bio Sergej. Iza sebe ostavio je neutešnu suprugu Vanju, sina Petra iz prvog braka i brojne prijatelje skrhane bolom zbog preranog gubitka neverovatnog čoveka.

Pročitajte i Vesna Dedić o Sanji Marinković: Izdaju nikad nisam praštala!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

Vesna Dedić izgubila velikog prijatelja, a njena bol je neopisiva

Njegova velika prijateljica bila je i popularna domaća voditeljka Vesna Dedić (53). Svoju bol Vesna je probala da pretoči u reči, te se javnosti obratila putem Instagrama poslavši poslednji pozdrav velikom prijatelju i kolegi.

- Sergej...moja Podgorica, moje Pržno, moje kafane, moje promocije, moja leta i moj osecaj da uvek imam nekog ko bi za mene i u vatru i u vodu više neće biti ni nalik bez Sergeja Ćetkovića...kolege, prijatelja, Petrovog tate...Nema utehe...Zauvek u mom i Lenkinom srcu - napisala bolom skrhana Vesna.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading