Srđan Žika Todorović javno kritikovao poznatu pevačicu, kako će ona reagovati na ove reči?

Autor:

28.09.2021 14:30

Foto:

Foto:

Srđan Žika Todorović sumnja u kvalitet današnje muzike, a istu ne može da sluša.



Popularni glumac Srđan Žika Todorović (56) nije neko ko ima običaj javno da kritikuje poznate ličnosti, glumac se trudi da sve ispoštuje maksimalno, međutim ovog puta nije mogao da se suzdrži, a njegov komentar mogao bi da izazove oštru reakciju druge strane.

Naime, poznato je da Žika vodi emisiju 'Sudar generacija', u kojoj obrađuje razne teme. Tokom nedavnog emitovanja pomenute emisije, puštena je nova pesma popularne pevačice Elene, ćerke Mileta Kitića, a reakcija glumca koji je ujedno i jedan od voditelja, nakon nekoliko desetina sekundi poprilično je iznenadila mnoge.

Pročitajte i Žene će uvek da vam nađu grešku: Žika Todorović inspirisan rakijom

- Meni je ovo grozno, ja ovo ne mogu da slušam - uzivknuo je Žika, tražeći od produkcije da ugasi pomenutu numeru. Nakon toga, glumac je pokušao da opravda svoje reči, rekavši da s obzirom da je pesma snimljena za potrebe filma 'Južni vetar', producenti žele da prikažu koja vrsta muzike se sluša u Beogradu.

- Meni je ovo grozno - ponovio je, te nastavio: - Ovi iz Južnog vetra i koriste pesme da bi pokazali šta se sluša u Beogradu - nadovezao se glumac.

Elena se za sada nije oglašavala povodom ovih kritika, kao ni njen otac Mile, međutim nema sumnje da im neće biti prijatno kada budu videli ove reči Srđana Žike Todorovića.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Milojko

29.09.2021 11:46

Elena I Mile samo u ovom drustvu poremecenih vrednosti imaju neku maljusnu vrednost.

Nenad51

29.09.2021 13:53

a kako je ta mala "poznata" pevacica ? hahaha nikad cuo