Reagovali su brzo, svaka čast: Osvanuo mural posvećen Bojsiju

Autor:

27.09.2021 12:00

Foto:

Foto:

Smrt popularnog Bojsija potresla je njegove obožavaoce širom sveta.



Glumac Džon Čalis mnogo poznatiji po svom nadimku iz popularne serije 'Mućke', Bojsi, nedavno nas je napustio, a iza sebe ostavio je veliku prazninu. Njegovi skečevi i interesantne doskočice sasvim sigurno nedostajaće obožavaocima komedije širom sveta, a koliko je bio voljen i cenjen pokazuje i mural, koji je osvanuo vrlo brzo nakon njegove smrti.

Kako navodi stranica koja je podelila fotku pomenutog murala isti je svoje mesto pronašao na jednom od zidova u Engleskom gradu Brajtonu.

Domaća publika tuguje za Bojsijem

Domaća publika takođe je bila vrlo potresena vešću o njegovoj smrti. Poznato je da je popularni Bojsi ostvario posebnu konekciju sa domaćom publikom, zbog čega je u Beogradu uvek bio rado viđen gost, između ostalog imao je i srpsko državljanstvo, što dovoljno govori o njegovoj ljubavi prema našoj zemlji.

Pročitajte i Čuveni glumac koji je obožavao Srbiju preminuo!

Gettyimages

 

Svojevremeno, Čalis je bio i glavni akter dokumentarca o Beogradu, gde je s mnogo ljubavi i entuzijazma govorio o našem narodu i našoj zemlji.

- Upoznao sam narod i istoriju Srbije. Imamo puno toga zajedničkog, 'Mućke' su našle neki zajednički teren, smejemo se istim stvarima, to je bilo veliko otkriće za mene. Jedan čovek mi je rekao da mu je gledanje 'Mućki' jedino stavljalo osmeh na lice u teškom periodu za vašu zemlju, ovo me je naročito ganulo - pričao je čuveni Bojsi.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading