Prija ga ucenila: Filip Živojinović se zbog žene odrekao prijateljstva

Autor:

26.09.2021 19:30

Foto:

Foto:

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović danas, reklo bi se, imaju skladan brak i porodicu, ipak za ovakvu sreću je izgleda bilo potrebno podneti veliku žrtvu



Pre nego što je 2016. otpočeo emotivnu vezu sa pevačicom Aleksandrom Prijović, život Filipa Živojinovića je bio drugačiji nego danas.

Sin Bobe Živojinovića je tada imao nešto širi krug prijatelja, a iz nega je prva ispala pevačica Marija Šerifović. Njihovo dugogodišnje prijateljstvo prekinula je, navodno, nova devojka - Aleksandra, a izvor blizak Filipu je otkrio o čemu je reč.

Pročitajte i Filip Živojinović emotivnom objavom pokazao ko mu je najbitinji

- Filip i Marija su se družili godinama, bili su kućni prijatelji, i imali su veoma prisan odnos - počeo je izvor, prenosi Kurir.

- Išli su jedno kod drugog na rođendane, izlazili su zajedno, imali su isto društvo. Često su se okupljali po kućama, pravili sedeljke, putovali i, što je najbitnije, mogli su da pričaju o svemu - dočarao je sagovornik kako je izgledao odnos nekadašnjih prijatelja.

- Sve je super funkcionisalo dok se Filip i Aleksandra nisu smuvali. Kada je čula da je s njom ušao u vezu, Marija je rekla da nije za tu vezu - otkrio je izvor blizak družini, i nastavio:

Pročitajte i A gde je Prija - Filip Živojinović sam u provodu (Foto)

- S obzirom na to koliko su bliski drugovi bili, to nije ništa čudno, rekla mu je svoje mišljenje. Problem je nastao kada je to Aleksandra čula. Ona je tada Filipu napravila frku, naljutila se i posvađala s njim. Tada mu je zabranila druženje s Marijom. Rekla je da on ne može da bude blizak sa osobama koje ne podržavaju njihovu ljubav, da je to izdaja, i zahtevala da se distancira od nje - objasnio je sagovornik kako je došlo do kraha takvog prijateljstva.

Pročitajte i Šokantna ispovest Ace Lukasa - Kako funkcioniše estrada iza bine?

- Naravno, on je u tom trenutku bio toliko zaljubljen u nju da je prihvatio ultimatum. Plašio se da će ga Aleksandra ostaviti i skroz se distancirao kako od Marije, tako i od mnogih drugih prijatelja koji su bili istog mišljenja - ispričao je izvor, i dodao:

- Upravo zbog toga Marija nije ni došla na njihovu svadbu. Oni sada nemaju nikakav odnos, kada se vide jave se jedno drugom iz kulture i to je sve. Filip uglavnom vreme provodi sa ženom i novim društvom. Retko s kim iz momačkih dana je ostao blizak - rekao je na kraju izvor blizak Živojinoviću.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Bane

30.09.2021 21:26

Papucar! Izgubio je prave prijatelje, zbog nje, a kada ga razjb, nece imati nikoga svog