Bez trunke šminke: Kristina Bekvalac podelila fotku iz kreveta

Autor:

25.09.2021 13:50

Foto:

Foto:

Kristina Bekvalac iznenadila je javnost nedavnom fotkom iz kreveta, s obzirom da na licu nije imala trunku šminke.



Navikle su nas poznate ličnost na savršenstvo, iako to sasvim sigurno nije realan prikaza situacije, zbog prirode posla većina zvezda prinuđena je da konstantno bude maksimalno sređena. Međutim, u poslednje vreme sve češće možemo videti i fotke iz svakodnevnog života, normalne, ne savršene.

Jednu takvu fotku objavila je i sestra naše poznate pevačice Kristina Bekvalac. Naime, ona je odlučila sa svojim obožavaocima da podeli sliku iz kreveta, neposredno nakon buđenja, bez trunke šminke.

Pročitajte i Nataša Bekvalac žestoko 'kritikuje' sestru: nervira me više od bilo kog bića na planeti

Instagram screenshot

 

Ovakvi potezi slavnih nailaze na oduševljenje njihove publike, s obzirom na činjenicu da je zbog većine fotki koje su savršeno obrađene, a zvezde na njima perfektno sređene ideal lepote dobio potpuno novo značenje, lepo je videti i po koju 'normlanu' sliku, nalik na ovu koju je Kristina podelila na svom profilu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Ma dajte

26.09.2021 21:38

Odavno me vec nerviriraju ti fazoni zena koje idu 10 puta nedeljno kod kozmeticara, pa u klinike na estetske tretmane, pa kod frizera, pa na razna sunčanja i onda kao sa ćubom na glavi, u trenerci, napućene i sanjive izadju na ulicu bez šminke. Pa naravno kad je sve uloženo i učinjeno da šminka onda i ne znači puno.