A brusa nigde: Zgodna manekenka ne haje za pravila

Autor:

23.09.2021 12:00

Foto:

Foto:

Manekenka Jovana Đorđević neprikosnoveno nosi titulu jedne od najseksepilnijih žena sa ovih prostora, a i šire



Manekenka Jovana Đorđević ne krije svoje savršeno telo, nenadmašnu lepotu i harizmu. Njen Instagram nalog prepun je fotografija koje bi bez mnogo intervencija mogle završiti na naslovnim stranama mnogih svetskih časopisa.

Pročitajte i Jovana Đorđević - Porodična avantura u pustinji

Instagram sccreenshot / Jovana Đorđević

 

Fanovi supruge fudbalera Filipa Đorđevića smatraju se srećnicima, budući da manekenka svakodnevno na svojim društvenim mrežama objavljuje nove fotografije koje se razlikuju po lokacijama i garderobi koju Jovana nosi ili ne nosi, ali ono što im je svima zajedničko je njena izražena ženstvenost i strast koja fotografije čini izuzetno prijemčivim oku posmatrača.

Ukoliko bismo Jovanu posmatrali kao telo, ne bismo mogli da odaberemo deo koji je skladnije izvajan, ali ponekad sama poza istakne određeni atribut.

Pročitajte i Žena pauk - Parking akcija Jovane Đorđević

Instagram sccreenshot / Jovana Đorđević

 

U pripijenoj haljini, od tankog pamuka, sa dubokim šlicem, do izražaja svakako dolaze njene duge noge, ali budući da Jovana ne nosi brushalter, koji bi svakako pokvario elegantnu kreaciju, posebno su istaknute njene grudi, koje manekenka često ne krije, a nema ni razloga.

Pročitajte i Žena našeg fudbalera je baš vrela - Grudi pune i jedre, a talasi miluju tange

Instagram sccreenshot / Jovana Đorđević

 

Instagram sccreenshot / Jovana Đorđević

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading