Jedan zagrljaj mnogo magije: Kome se raduje Anđela Jovanović

Autor:

20.09.2021 21:00

Foto:

Foto:

Glumica Anđela Jovanović je briljirala u ulozi Tašane u filmu "Nečista krv - greh predaka", te su oči javnosti sada danonoćno uprte u nju



Mlada glumica Anđela Jovanović sada uživa u plodovima svoga rada, a sreća joj se smeši na svim životnim frontovima.

Pročitajte i I Anđela Jovanović podržala ekološki ustanak

Jakov Simović/Gloria

 

Srećno zaljubljena, u stabilnoj vezi sa Mihailom Dudašem, sa kojim se nedavno u javnosti prvi put pojavila na premijeri filma Milutina Petrovića, Anđela može da se pohvali da je dostigla ciljeve koje je sebi zacrtala.
S obzirom na to da je odrastala uz glumački par Branku Pujić i Dragana Jovanovića, koji su već skoro tri decenije u skladnom braku, Anđela je priznala da je imala visoke kriterijume za svog emotivnog partnera, te da ih je Mihail ispunio.

Čini se da je ljubav ključni sastojak u svemu u čemu mlada glumica uživa, a upravo je tom misaonom imenicom naslovila fotografiju koju je danas podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Pročitajte i Vesna Trivalić - Vratila mi se radost

- Ljubav za sve tri! - napisla je Aleksandra Tomić, a pored Anđele na fotografiji je njena majka Branka Pujić i proslavljena glumica Vesna Trivalić.

Zabeleženi zagrljaj zaista ukazuje na ljubav između ove tri glumice, a da li je u pitanju momenat iz privatnog života, ili će ove tri gracije deliti kadar u nekom budućem filmu, ostaje da vidimo.

 

 

Komentari. (0)

Loading