Dekolte sve više napreduje: Nina Radulović ne može da ga obuzda

Autor: Gloria.rs

14.09.2021 15:30

Foto: Dalibor Danilović

Dekolte Nine Radulović sve češće glavna je tema domaćih medija, a čini se da takav razvoj događaja uopšte ne smeta popularnoj voditeljki.Vrlo često javnsot je osuđivala pripadnice nežnijeg pola koje su u prvi plan isticale svoje atribute, te su takav potez karakterisali kao neukusan. S vremenom, stav javnosti prilagodio se vremenu u kom živimo, a sve češće smo svedoci izuzetno provokativnih fotografija koje se pojavljuju na društvenim mrežama.

Ipak, retko koja pripadnica nežnijeg pola to radi na način na koji popularna voditeljka Nina Radulović radi - s ukusom, odmereno i bez preterivanja.

Pročitajte i Podigla dugu nogu: Nina Radulović pokazala da ne morate biti polugoli da biste bili seksi

Naime, Nina vrlo često sa svojim obožavaocima na svom Instagram profilu podeli fotku na kojoj se u prvom planu nalazi njen neverovatan dekolte, no nikada do sada nije premašila granicu ukusnog. Kao i prethodne, nedavna fotka koju je objavila oduševila je njene obožavaoce, te je za vrlo kratko vreme skupila veliki broj 'sviđanja', a komplimenti su se nizali jedan za drugim u komentarima ispod pomenute slike.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading