Nikola Rokvić biranim rečimam govorio o Jeleni Karleuši, a kako je pevačica odgovorila?

Autor:

11.09.2021 19:00

Foto:

Foto:

Nikola Rokvić pružio podršku popularnoj koleginici Jeleni Karleuši, te joj se biranim rečima obratio putem svog Instagram storija.



Popularna pevačica Jelena Karleuša ovih dana donela je određene odluke koje će joj umnogome promeniti život. Pevačica je odlučila da napusti popularni muzički šou 'Zvezde Granda', te je odlučila da se na neko vreme posveti svojoj karijeri. Da iza sebe ima ogromnu podršku svojih vernih obožavalaca bilo je jasno od starta, međutim ni podrška njenih kolega nije izostala.

Pročitajte i Nikola Rokvić objavio fotku iz detinjstva: pozira sa bratom u kupaćem

Instagram screenshot

 

Naime, putem svog Instagram profila oglasio se Karleušin kolega Nikola Rokvić, koji je na svom Instagram storiju podelio jednu od fotki sa Jeleninog profila, a u opisu iste napisao je - Sestra moja - čime je svima jasno stavio do znanja u kakvom je odnosu sa popularnom divom.

Ovim gestom Rokvić je takođe pružio punu podršku svojoj prijateljici u daljim izazovima koji je isčekuju u narednom periodu. Popularna pevačica za sada nije zvanično odgovorila na ovu poruku, međutim nema sumnje da je izuzetno zahvalna na ovom gestu svog kolege.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading