Zbog čega se Anastasija i Ceca ne pojavljuju kod njega: Ognjen Amidžić otkrio pravu istinu

Autor:

04.09.2021 22:00

Foto:

Foto:

Ognjen Amidžić otkrio istinu o tome zbog čega popularne pevačice Svetlana Ražnatović i njena ćerka Anastasija nisu gostovale u njegovoj autorskoj emisiji.



Popularni voditelj Ognjen Amidžić u svojoj autorskoj emisiji ugostio je brojne poznate ličnosti iz regiona. Međutim u istoj do sada se nisu pojavljivale Svetlana Ražnatović i njena naslednica Anastasija, a šta se krije iz ovog otkrio je popularni voditelj, istakavši da on zapravo ne zna o čemu se radi.

- To biste morali njih da pitate, ja iskreno ne znam. Bilo je priča da treba da dođe, ostalo je da ćemo se čuti i dogovoriti, ali posle toga, iskreno, nismo se čuli. S moje strane nema problema, morali biste njih da pitate - ispričao je voditelj za Telegraf Jetset.

Pročitajte i Neprepoznatljiv: Ognjen Amidižić promenio lični opis

Luka Šarac

 

Pored toga, Ognjen Amidžić otkrio je da li je zadovoljan ostvarenim do sada, kao i kako se oseća nakon uspešno okončane emisije.

- To je sastavni deo posla, nije uvek dovoljno dobro, ja bih voleo da bude bolje. Nekad bude super, nekad nešto neočekivano ispadne dobro. Mnogo stvari se desi. Meni su sve emisije uživo, 95% emisija koje radim idu uživo i onda, u toku emisije neko se oneraspoloži, dobije neku informaciju, nešto pogrešno kaže, nekad ja nisam dovoljno raspoložen i ne iskoristim situaciju na najbolji mogući način za dobru atmosferu. To su zamke, naročito kad sve ide uživo - ispričao je popularni glumac, koji s nestrpljenjem isčekuje novu sezonu svoje autorske emisije.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Petar

06.09.2021 07:04

Jadne su nase televizije dok ih vode ovakvi kao Amidzic Covek je umislio da je neko a pogledajte bolje ni na sta ne lici najmanje na voditelja koji treba da bude uzor mladima i promoter kulture a on je sve suprotno znaci nula

Teodor

09.09.2021 13:34

Pazi sad ovo: "...ja iskreno ne znam. Bilo je priča da treba da dođe..." Ajde da malo zastanemo. Napisali ste da je emisija autorska. A zna se: autor poziva svoje goste. I šta onda znače reči: "bilo je priča..." Ako ih je pozvao, one su odgovorile da hoće ili da neće. Ako nisu došle na dogovoreno onda on zna na čemu je. Ovako, tralala, da nešto kažem, al da ne odgovorim...