Prva u nizu: Marina Ćosić se prisetila početka fotkom u njegovom zagraljaju

Autor:

04.09.2021 18:00

Foto:

Foto:

Brak Marine Ćosić počeo je zaista bajkovito, a koliko glumica uživa u ljubavi sa svojim suprugom očigledno je svakom zajedničkom fotkom koja osvane na njenom Instagram profilu.



Sve je počelo 04. 09. ove godine, kada je Marina mislila da sa svojim dečkom Nikolom ide u obilazak vinogradima. Iako je sve ličilo na jedan sasvim običan dan, glumica Marina Ćosić doživela je iznenađenje, kog će se godinama sećati kroz osmeh.

- Naša priča je sve samo nije obična i svakodnevna, ali je za ceo život. Ubrzo nakon upoznavanja i početka zabavljanja smo počeli da živimo zajedno, i pričamo o zajedničkom životu i deci i svemu što želimo. Odmah smo se složili i oko zamisli venčanja. Pričali smo često o tome i maštali. Ja nisam imala pojma da čovek mojih snova, želi da mi ispuni snove. Da prikuplja sve vreme informacije od mene mesecima unazad, i planira najveće iznenađenje ikad. - napisala je Marina na svom Instagramu, gde je podelila niz fotografija ovog neverovatnog dana.

Tog dana izgovorila je sudbonosna 'da', nikad sigurnija u svoje reči. Sada tačno godinu dana od neverovatnog iznenađenja koje joj je promenilo život, Marina je odlučila da se priseti svega uz setnu fotografiju u zagrljaju svog supruga glumica je poručila:

Pročitajte i Marina Ćosić poslala poruku svim roditeljima: vaspitavajte ćerke tako da naprave razliku!

- Srećna nam, prva u nizu, godišnjica braka - napisala je Marina.

Nema sumnje da ovaj skladan par isčekuje još mnogo prelepih trenutaka, te mnogo godina ispunjenih srećom i ljubavlju.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading