Neočekivani gost u krevetu Lidije Vukićević: glumica oduševljena

Autor:

01.09.2021 11:45

Foto:

Foto:

Lidija Vukićević noć je provela sa neočekivanim gostom koji se našao u njenom krevetu, a ceo događaj glumica je podelila na svom Instagram profilu.



Poznato je da je popularna glumica veliki ljubitelj životinja. Lidija Vukićević trudi se da putem društvenih mreža skrene pažnju domaće javnosti na problem životinja koje su izbaćene na ulicu, ili su svoj život provele na ulicu, te na znaćaj usvajanja istih. 

Puno puta do sada svojim apelima Lidija je pomogla brojnim životinja da pronađu topli dom. Sama glumica uživa u društvu najboljeg čovekovog prijatelja - psa. A nedavno je sa svojim obožavaocima podelila interesantne kadrove kada joj se jedan od ljubimaca pridružio u krevetu.

Pročitajte i Problemi u avionu: Lidija Vukićević se suočila sa ozbiljnom pretnjom (Foto)

Instagram screenshot

 

Čini se da ovo nije prvi put da se njena krznena prijateljica Gala našla na kretevu, a ni Lidiji nije smetalo, te ju je oduševljeno dozivala.

Lidija Vukićević nikada nije krila da je veliki ljubitelj životinja, a svojevremeno je na svom Instagram profilu objavila i video snimak svoje mezimice Gale, a u opisu istog poručila je:

- Godinama kroz život putujem u najboljem,najvernijem i najodanijem društvu.Uvek govorim ....možda nisu sva pozorišta moja ali su sigurno svi kučići moji.

Pročitajte i Nauljena na ljuljašci: Za Lidiju Vukićević ne postoje granice

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading