Ispovest Sare Jo: Pravim se da je sve u redu

Autor:

31.08.2021 18:00

Foto:

Foto:

Pevačica Sara Jo otvoreno je govorila o sopstvenim nesigurnostima, radu na sebi i načinima na koje se bori sa svojim slabostima



Atraktivna pevačica Sara Jo na sceni izgleda kao neko ko je apsolutno siguran u sebe, ipak, kao što kaže, uprkos tome što šoubiznis nameće takav imidž, svako, pa i zvezde, ima slabosti.

Pročitajte i Neočekivani trening partner - ko Sari Jovanović pravi društvo u teretani?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

- Bile su razne nesigurnosti tokom života. Ali se praviš kada treba da je sve u redu, a kada imaš vremena pozabaviš se sa tim stvarima, da bi ih prebrodio. Svi sa sobom nosimo neke nesigurnosti. To je potpuno normalna stvar i o tome se ne priča previše. Ali treba da se počne kako bi se osvestili ljudi. U pojedinim branšama se nameće sigurnost, samopouzdanje, pogotovo kod javnih ličnosti, ali zapravo svašta nešto postoji iza kamere.Postoje određene slabosti i nesigurnosti samo što to neko bolje, a neko gore prikriva. - započela je Sara za Blic.

Pevačica uz koju se vezuju harizma i lepota kaže da do njih nije došla preko noći.

Pročitajte i Ekskluziva iz kreveta - S kim spava Sara Jo (Foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

- Radila sam dosta na određenim stvarima da bi se kockice poklopile. Naravno da sam imala nesigurnosti i da ih dan-danas vučem sa sobom. Nekim danima lakše prihvatam komplimente, nekim ne doživljam sebe kako me drugi vide. Mislim da je to normalna stvar.

Sara Jovanović je istakla da je u poslu kojim se bavi pritisak ogroman, te da je imala dosta stresnih situacija, a da je sazrevanje pred kamerama naročito teško, ali da je splet različitih okolnosti doprineo tome da se oslobodi.

Pročitajte i Sara Jo - Osećam se seksi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

- Bilo je više momenata. Više poznanstva, situacija, sazrevanje i na privatnom i poslovnom nivou je uticalo da se oslobodim. Ali to je najteteži zadatak u ovom poslu, pogotovu kada rasteš ispod kamera. Postoji više pritiska u više oblika. Osećala sam se u određenim situacijama pogubljeno, zbunjeno, krhko, ali sam srećom po prirodi takva da izvučem snagu, volju, rešenost - zaključuje Sara za Blic.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading