Estradni rat -Ivana Selakov: Lukas me je prevario moralno i materijalno

Autor:

31.08.2021 16:30

Foto:

Foto:

Ivana Selakov i Aca Lukas, dugogodišni saradnici i prijatelji, zaratili su oko prava na tek objavljeni duet



Ivana Selakov i Aca Lukas objavili su juče četvrti duet, koji je obrada njegove pesme "Svatovi" iz devedesetih, a ubrzo potom, pevačica je na svom Instagram nalogu iznela ozbiljne optužbe na račun svog saradnika, te najavila uklanjanje spota s Jutjub kanala.

Pročitajte i Najslađa Met Gala žurka u domu Ivane Selakov - Moja modna ikona (foto)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

 

Selakov je, između ostalog, navela da ju je Lukas moralno i materijalno oštetio.

- Svi vi koji pratite moj rad godinama, znate koliko rada i energije ulažem u svaku pesmu i koliko se trudim da idem srcem i pružim najbolje vama kao publici. Nažalost, juče sam kao pevač prevarena moralno i materijalno od strane duet-saradnika na pesmi ‘Svatovi' - počela je pevačica svoje izlaganje, te nastavila:

- Cela ideja projekta je bila moja, kao i uloženi trud oko realizacije pesme i pravo autora na novu verziju. Zbog velike neprofesionalnosti druge strane, spot se u ovakvom obliku povlači sa Jutjuba, ali uskoro ću vam pružiti novu verziju ove prelepe pesme. Hvala što ste uz mene sve ove godine. Voli vas Ivana - napisala je Ivana a brojni saradnici su joj putem komentara pružili podršku.

Pročitajte i Šokantna ispovest Ace Lukasa - Kako funkcioniše estrada iza bine?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

 

Iz pevačicine izjave se ne može tačno utvrditi za šta tačno tereti svog saradnika, a on se po ovom pitanju i dalje nije obratio medijima.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading