Grmljavina umesto uragana: Ksenija Knežević promenila imidž i ostavila sve bez teksta

Autor:

30.08.2021 21:00

Foto:

Foto:

Ksenija Knežević uz svoje koleginice iz grupe "Hurricane" i dalje traži savršenu kombinaciju kada je vizuelni identitet u pitanju



Sve tri članice teže ka atraktivnom i provokativnom izgledu - tako su se pretstavile na Evroviziji ove godine, a čini se da će imidž seks bombi nositi i na dalje.

Pročitajte i Ksenija Knežević teško je podnela razvod roditelja - Pevačica izgubila veru u ljubav?

Profimedia

 

Budući da sve tri izgledaju besprekorno, najviše su se poigravale sa frizurama - sve tri imaju duge kose, pa je za varijacije zadužena boja.

Sanja Vučić ima prirodno kovrdžavu kosu, pa se često poseže za afro frizurama, a budući da je Ivana Nikolić, izgleda, "zakleta" plavuša, "prelomilo se" na Kseniji Knežević da bude zadužena za promene i usklađivanje.

Tako je, neposredno pred Evroviziju, svoju dugu plavu kosu ofarbala u riđe, a bila je savršena u tom izdanju.

Pročitajte i Članice grupe Hurricane ekskluzivno otkrivaju za Gloriju - Spremno smo da osvojimo svet!

EBU / Thomas Hansens

 

Mogla se komotno na tome i zadržiti, ali izgleda da je voljna da nastavi sa traženjem savršenog izgleda, budući da je ponovo promenila boju kose.

Ksenija se, naime, ofarbala u tamno smeđu nijansu, te pitala za mišljenje svoje fanove na društvenim mrežama koji su se zbog toga podelili. A šta vi mislite o novoj boji lepe Uraganke i da li vas sada podseća na našu mladu glumicu?

Pročitajte i Dupla tragedija pred nastup Uraganki!

 

 

Komentari. (1)

Loading