Marija Kilibarda: Kvalitetan odnos nema veze sa brakom

Autor:

29.08.2021 16:00

Foto:

Foto:

Iako je sa Branislavom Vučeličem u vezi više od godinu i po, voditeljka Marija Kilibarda tek nedavno je objavila prvu zajedničku fotografiju, što je, po mnogima, najava venčanja



Odnos Marije Kilibarde i biznismena Branislava-Baneta Vučelića privlači veliku pažnju, posebno jer TV voditeljka ne otkriva mnogo o svom ljubavnom životu. Posle godinu i po emotivne veze sa sinom predsednika Fudbalskog kluba Partizan Milorada Vučelića i glumice Liljane Dragutinović, dugonoga lepotica je tek nedavno podelila prvu zajedničku fotografiju. “Proslava ljubavi i prijateljstva”, napisala je pored slike na kojoj grli Baneta, a na kojoj se, pored njih dvoje, na moru, nalaze i njihovi prijatelji iz inostranstva.

Pročitajte i Marija Kilibarda pored ovog muškarca prebrodila je najteži period u životu!

 

Instagram screenshot / Marija Kilibarda

 

S obzirom na to da je tek sad “predstavila” dečka u javnosti, postavlja se pitanje da li je Marija spremna na sledeći korak u vezi. Da je Bane “onaj pravi”, mogao bi da se izvede zaključak iz onoga što je o njemu do sada govorila za medije, kada je istakla da se radi o muškarcu s kojim ne deli samo ljubav prema fudbalskom klubu Partizan već da imaju mnogo bitnija poklapanja za odnos dvoje ljudi.

- Meni je Branislav uneo takav mir, ali i sigurnost i ljubav, verovatno u najluđem i najizazovnijem periodu mog života. Doduše, svačiji život je bio turbulentan zbog aktuelne situacije. U takvom trenutku desio mi se neko ko mi je doneo spokoj, što je neprocenjivo - ispričala je za magazin Story i otkrila da je veza sa Banetom uspela da prođe i test najizazovnijeg razdoblja po čovečanstvo u novijoj istoriji - pandemiju virusa korona.

Pročitajte i Više nije tajna - Marija Kilibarda predstavila dečka

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

PORODIČNA ŽENA

U poslednjem intervjuu koji je dala za Gloriju Marija je priznala da sebe u budućnosti vidi kao porodičnu ženu.

- Činjenica da još nisam ostvarena kao majka ne isključuje mogućnost da budem srećna, što u ovoj fazi života jesam. I nisam jedini primer. Sve ovo što sam sad volela bih da zadržim, ali da ova današnja Marija sutra živi u jednom toplom domu sa dragom osobom i dečicom.

Pročitajte i Marija Kilibarda se oprašta - Hvala ti na svemu čemu si me naučila!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

Na pitanje da li sa ocem svoje dece mora da bude u braku, voditeljka koja je bila udata za košarkaša Vladimira Radmanovića, od kojeg se razvela 2017, bila je još određenija.

Da li je brak održiva institucija? Jeste. Da li je brak neophodan? Apsolutno ne. To bi trebalo da bude normalna stvar, ali što sam starija sve više uviđam da kvalitetan odnos nema veze sa tim da li se odvija u bračnoj zajednici.

Komentari. (0)

Loading