Degenek postao tata: Sekana, čekam te da delimo krevetac! (Foto)

Autor:

27.08.2021 18:00

Foto:

Foto:

Fudbaler Miloš Degenek i supruga Aleksandra, doktorka medicine, postali su roditelji prvi put.



Nakon što se vratio u prvu postavu Crvene zvezde, za Miloša Degeneka i privatno su počele da cvetaju ruže. 

Pročitajte i Miloš i Aleksandra Degenek potvrdili prelepe vesti - Pojačanje stiže u porodicu!

Tik pošto je obelodanjeno da je fudbaler Milan Pavkov postao tata prvi put, saznalo se da su Miloš i njegova supruga Aleksandra postali roditelji devojčice. 

 

 

Miloš i Aleksandra još uvek nisu podelili srećne vesti na instagramu, ali je to učinila Degenekova snajka Nela, na instagram storiju, uz najslađe reči

Pročitajte i Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek zaprosio devojku

Sekana, čekam te da delimo krevetić. Tvoja Helena, obratila se ona u ime svoje ćerke, koja je novorođenoj Degenekovoj devojčici postala starija sestra.

Instagram

 

Bebino ime još uvek nije poznato, a koliko je uzbuđen zbog toga što postaje tata, otkrio je Miloš u intervjuu za Gloriju. 

 

 

- Nedavno smo saznali da ćemo dobiti devojčicu. Aleksandra je uradila prenatalni test i čekali smo skoro čitav dan da se cela porodica okupi pre nego smo otvorili kutiju iz koje su izašli roze baloni. Sada sa najvećom radošću iščekujemo rođenje naše ćerke. Već smo se dogovorili koje će ime da nosi. Premda je to sasvim uobičajeno ime, rešili smo da ga ne otkrivamo, ne zato što je to neka tajna već samo da bismo izbegli komentare i sugestije. Nismo još ništa kupili za bebu. Nema potrebe da žurimo. Razgledamo po internetu i razmišljamo šta da odaberemo, ispričao je on. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading