Pogorelić u najavi: Bobi Marjanović uzima časove klavira

Autor:

24.08.2021 20:15

Foto:

Foto:

Košarkaš reprezentacije Srbije i Dalas maveriksa Boban Marjanović i njegova supruga Milica objašnjavaju na koji način vaspitavaju sinove Vuka i Petra, otkrivaju kakve porodične rituale imaju i ističu romantičnu stranu gorostasa iz Boljevca koji ide na časove klavira



Produžetak ugovora sa košarkaškim klubom Dalas maveriksi veoma je obradovao NBA asa Bobana Marjanovića (33) i njegovu suprugu Milicu (33), koji su u teksaškom gradu pronašli idealne uslove za život i odrastanje sinova Vuka (10) i Petra (5). Mada su tamo sveukupno proveli godinu dana - sačekala ih je pandemija virusa korona pa su se neplanirano, usred sezone, vratili za Beograd - za kratko vreme stekli su prijatelje, omiljena mesta i navike, na koje automatski zaborave kad dođu u Srbiju.

Pročitajte i Bobinator - Boban Marjanović sa naslednicima

Jakov Simović/Gloria

 

- Tamo smo se već odomaćili i imamo osećaj da se u septembru vraćamo kući, starim prijateljima i iskustvima, lepom vremenu, gradu koji je prilagođen porodici. Iako smo u Dalas otišli 2019, od protekle dve godine jednu nam je ukrala korona, ali smo i tada, u karantinu, uspeli da radimo sve one normalne porodične stvari. Deca su učila i trenirala, ja sam se bavio stvarima za koje inače nemam vremena, svaki dan smo kod kuće zajedno jeli sve obroke. Igrali smo tenis, basket, fudbal, klinci su zavoleli bejzbol, plivali smo. Organizovali smo i sedeljke s prijateljima, družili se - priseća se jedan od najviših ljudi na svetu, 224 centimetra visoki Marjanović.

Malo je poznato da Bobi u slobodno vreme svira klavir, a priliku da upoznamo njegove glasovne mogućnosti imali smo prošle godine kada je Milici čestitao rođendan tako što je otpevao Ledi Gaginu pesmu “Shallow” dok ga je njegov saigrač Maksi Kleber pratio na klaviru.

Pročitajte i Boban Marjanović - Baš mu lepo stoji tašna

Jakov Simović/Gloria

 

- Boban voli da priređuje duhovita iznenađenja. Često zna da mi napiše pesmu, imam nekoliko sačuvanih. Oduševio me je kad mi je otpevao pesmu Ledi Gage - kaže Milica, a košarkaš otkriva da trenutno vežba numeru “Mrs. Robinson”:

- Nisam ekspert, niti bih rekao da znam da sviram, ali vežbam i trudim se, uzimam časove, koristim razne aplikacije i tutorijale na jutjubu. Voleo bih da naučim da odsviram “Užičko kolo”, ali na klavijaturi.

Komentari. (0)

Loading