Stalno je viđaju sa njim: O Anđelki Prpić susedi znaju sve!

Autor:

22.08.2021 19:00

Foto:

Foto:

Glumica Anđelka Prpić vešto izbegava da komentariše svoj privatni život za medije



Iako se trudi da u javnosti govori samo o svojim profesionalnim uspesima, o privatnom životu Anđelke Prpić ipak se dosta zna. Budući da živi u prestonici, među ljudima, uvek se nađe poneko ko je voljan da za medije kaže nešto o svojoj komšinici.

Pročitajte i Anđelka Prpić - Danas se smejem i plačem od sreće!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

Gospodin koji živi u Anđelkinoj zgradi otkrio je za "Blic" kako je često viđa sa partnerom, biznismenom Srđanom Stojanovićem.

- Viđao sam je sa momkom i to ne samo jednom, nego više puta. Viđam ih da šetaju zajedno, nikada se nisu na ulici poljubili, ali vidi se da su bliski. Deluje da se lepo slažu, nikad se nisu sukobili, a da je neko od suseda to čuo ili video. Inače, Anđelka je ovako prijatna i ljubazna komšinica. Gleda svoja posla i nema puno dodirnih tačaka sa nama - kaže komšija iz zgrade, dok u obližnjem kafiću ističu da je uvek dobro raspoložena.

Pročitajte i Gori na plaži - Bikini stoji savršeno Anđelki Prpić

Nebojša Babić

 

- Ona je uvek dobro raspoložena, ali ne voli da je ljudi zagledaju i komentarišu. Dođe kod nas u kafić gde obično popije flaširanu vodu i gleda da se na zadržava puno, kako ne bi privlačila pažnju. Nisam primetio da ostavlja veliki bakšiš, jer obično narudžbine plaća kreditnom karticom – napominje konobar za "Super TV".

Jedna od prodavačica kaže da  Anđelka često odaje utisak osobe koja je pomalo otsutna.

Pročitajte i Svaka joj čast - Šta to Anđelka Prpić drži između nogu dok vozi (Foto)

Petar Đorđević

 

- Često je odsutna kada pazari kod nas ili kada šeta ulicom. Nekako imam osećaj da je potpuno isključena od ovog običnog sveta. Uvek u rukama ima neke papire, kao da iščitava uloge napisane za nju. Nisam nikada zagledala šta tačno na papiru piše, jer je nekulturno, ali pretpostavljam da je to u pitanju. Ovako je sasvim normalna, skromna i korektna komšinica. Kako ne pravi skandale javno, tako ih ne pravi ni u privatnom životu - zaključuje prodavačica za "Super TV“.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading