Nakon razvod oglasili se Severina i Igor Kojić, njihove reči će vas iznenaditi

Autor:

21.08.2021 17:30

Foto:

Foto:

Severina i Igor Kojić se oglasili prvi put nakon informacije o njihovom razvodu o kojoj mediji u regionu bruje već nekoliko dana.



Priče o njihovom razvod postale su kao mitska priča o kojoj niko ne zna ništa, a svi sve znaju. Nakon velikog broja spekulacija i nagađanja medija u regionu doskorašnji supružnici nisu se oglašavali, međutim, nakon što je postalo jasno da je njihovoj bračnoj zajednici došao kraj oboje su odlučili da se obrate regionalnim medijima.

Instagram

 

Prva koja je smogla hrabrosti da progovori o čitavoj situaciji bila je popularna pevačica Severina, koja je za hrvatske medije nahvalila svog bivšeg supruga, istaknuvši da joj se našao u najtežem periodu u njenom životu.

- Odluku o ravodu doneli smo zajednički i sporazumno i nećemo je dodatno komentarisati, kao što nismo komentarisali našu razvdojenost. Moja posvećenost sinu i borba za starateljstvo su u mom punom fokusu proteklih 20 meseci. Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću sveta. Znam da sam javna osoba, ali nisam javna vreća za mlaćenje. Svaki rastanak je težak i molim medije da se suzdrže od pisanja gluposti i neproverenih tračeva. Meni moj život ne možete pokvatiri, a svoj još imate šansu popraviti - poručila je Severina.

Pročitajte i Ponovo na jahti: Severina sa zgodnim mladićima

Jelena Balić

 

Ubrzo nakon toga oglasio se i Igor Kojić koji je u svom maniru kratko poručio:

- Sve je rečeno, hvala na razumevanju - završio je Igor.

Pročitajte i Igor Kojić proslavlja rođendan, ona mu poručila: Najviše na svetu!

Ata Images

 

Nakon toga, bivši supružnici nastavili su sa svojim uobičajnim aktivnostima sudeći prema društvenim mrežama, Seve je objavila fotku u svom stilu, dok se Igor snimao pevušeći.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading