Vreme ubija pokerom: Žika Todorović se kocka

Autor:

20.08.2021 19:00

Foto:

Foto:

Žika Todorović se kocka! Da, da dobro ste pročitali, popularni glumac uživa u jednoj od najpopularnijih kockarskih igara - pokeru.



Jedan od glumaca koji je sasvim sigurno obeležio poslednju deceniju na filmskom platnu Srđan Žika Todorović vrlo često na društvenim mrežama objavi po koju setnu fotografiju, prisećajući se vremena provedenog sa prijateljima u smehu i zabavi.

Ovog puta, glumac je na svom Instagram profilu objavio fotku sa Boškom, a ono što je interesantno jeste kako njih dvojica 'ubijaju' vreme između uživanja na obali i noćnih izlazaka.

Pročitajte i Kraj jedne karijere: Kako su se razišli putevi Žike Todorovića i Koje

Naime, Žika Todorović objavio je fotku s pomenutim prijateljom, a sudeći po njihovim licima obojica su uživali u prijateljskoj partiji pokera. Iako, kada se pomene poker, prva asocijacija za mnoge jeste kockanje, međutim deluje da ovog puta ulog nije bio novac. Žika je takođe napomenuo da je fotka nastala pre pet godina.

- Boško i ja svakog leta cepamo pokericu. Jul 2015. pod volat, bigovo - napisao je glumac u opisu fotke.

Njegovi obožavaoci s oduševljenjem su komentarisali sliku, a bilo je onih koji su se našalili, te upitali da li planiraju da pređu na voćkice (jedna od kockarskih igara).

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading