Britni Spirs ponovo u toplesu, a evo i zašto!

Autor:

18.08.2021 15:38

Foto:

Foto:

Pevačica Britni Spirs objavila je fotografiju koja je izazvala mnogo pažnje



Iako to nije prvi ovakav potez u istoriji slavne pevačice Britni Spirs, ovaj put njena fotografija na kojoj je skoro potpuno naga, izazvala je više pažnje nego inače, budući da je usledila nakon što je njen otac, Džejmi Spirs, najavio da će otići sa pozicije njenog staratelja.

Pročitajte i Pobednički ple - Britni Spirs konačno slobodna!

- Kad je ženi vruće i želi da skine sloj odeće... Ne, ne govorim u striptiz klubu ili na nastupu. Samo u praktičnoj meri, kad ste u svom automobilu i shvatite da nosite majicu dugih rukava usred leta. Neposredna reakcija svake žene koja skinula deo odeće je - osećam se bolje. Stoga i mislite da izgledate bolje - objasnila je Britni, pa nastavila da objašnjava koji je razlog objavljivanja konkretne fotografije.

Pročitajte i Britni Spirs pokazala sve - pevačica bezobraznom fotografijom uzburkala javnost

Getty images

 

- Htela sam da vidim sebe na lakši način, golu, kakva sam i rođena. Kad ponovo pogledam fotografije koje sam objavila, suludo je. Videti sebe u najčišćem obliku dokazuje mi da bol, suze i teški tereti nisu ono što ja jesam. Ja sam žena. Lepa, osetljiva žena koja treba da pogleda sebe u svojem najčištijem obliku -objasnila je.

Zaključila je da neće praviti fotografije u toplesu do kraja života, tvrdeći da bi joj to onda postalo dosadno.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading