Ana Reljić: Napokon sam dobila smisao života

Autor:

17.08.2021 12:38

Foto:

Foto:

Pet meseci pošto se porodila i dobila kćerku, novinarka i voditeljka vremenske prognoze na RTS-u Ana Reljić priznaje kako su joj osećanja još pomešana, da joj često dođe da zaplače i da joj je žao što se za roditeljstvo nije odlučila pre deset godina



Novinarka i prezenterka vremenske prognoze na RTS-u Ana Reljić (35) priznaje da je njen život dobio smisao tek kad je pre pet meseci rodila kćerkicu Jovanu. Kad god priča o njoj, osećanja su joj pomešana, nalazi se na pravom emotivnom rolerkousteru.

Pročitajte i Kakva transformacija - Nina Janković u izdanju u kakvom je nismo videli

Foto: Andrej Nihil

 

- Tokom školovanja, kroz druženje, posao, nisam videla smisao svog života. Sada ga napokon imam, zbog deteta moram da budem zdrava i dobro raspoložena. Beba je moj život, zaista to tako doživljavam. Često mi se plače, osećanja su mi veoma zbrkana, valjda zbog toga što sam sveža u majčinstvu. Nisam se još navikla, i dalje sam pod velikim stresom. Mislila sam da će kad je donesem kući iz porodilišta sve biti divno, da će ona biti srećna beba koja samo spava i mazi se, ali nije bilo tako. Vrlo brzo Jovana je dobila grčeve, koji muče svu novorođenčad prvih meseci, i bilo je svega osim spavanja i maženja. Iako mi je tada izgledalo da to nikad neće proći, srećom jeste, i to brzo, pa smo poslednjih mesec i po dana u fazi koju sam priželjkivala od početka - kaže Ana.

Pročitajte i Prva fotografija - Jelena Janković sa bebom u šetnji

Foto: Andrej Nihil

 
Letovanje pored aerodroma

Novinarka ističe da Jovanino raspoloženje umnogome utiče i na njeno.

- Ukoliko je ona neraspoložena i kenjkava, to se automatski odrazi i na mene. Nedavno smo se vratili sa letovanja, imala je samo tri i po meseca kad smo otišli na more. Gospođa iz obližnje apoteke rekla mi je da sam veoma hrabra kad tako malo dete vodim na more, ali je, srećom, sve prošlo super. Bili smo smešteni blizu aerodroma, pa bih se na prvi znak nervoze vratila s njom kući. Kupale smo se svakog dana, iako je more ove godine prilično hladno, lepo je i spavala, a i ja s njom. Moram priznati da nijednom uveče nismo izašli u provod. Imala sam sreću da me je familija posetila tamo, pa je dete išlo od jednog do drugog, kao štafeta.

  Ceo intervju pročitajte u našoj Gloriji!

Komentari. (0)

Loading