Ekskluzivno za Gloriju

Bojana Ristivojevic o trudnoći: nije nimalo lako

Autor:

16.08.2021 22:00

Foto:

Foto:

Zbog čestih kontrakcija na početku trudnoće TV voditeljka Bojana Ristivojević usporila je tempo života, a dok očekuje porođaj 1. oktobra, raduje se svakom bebinom pokretu i osmišljava sobu za naslednicu



Voditeljka TV Prva Bojana Ristivojević (33) u osmom je mesecu trudnoće i spremno dočekuje termin porođaja zakazan za 1. oktobar. Dobro se oseća, a kako trudnoća odmiče, ima utisak da se sve više umara, pa je bila primorana da uspori tempo života, što joj je teško palo jer je po prirodi hiperaktivna. Kako kaže za Gloriju, dešavalo joj se da zaboravi da je trudna, da pojuri i previše šeta, zbog čega ju je ginekolog najviše kritikovao.

Andreja Damjanović

 

Jeste li planirali trudnoću? Kako ste reagovali kada ste saznali da ste trudni?

- Moj partner i ja smo želeli trudnoću gotovo od prvog dana veze tako da smo je očekivali skoro dve godine. Naravno da smo se radovali. Ponekad mi se učini kako još nisam svesna svojih osećanja, ni činjenice da ću postati majka. Iako imam sestričinu koju beskrajno volim, susrećem se sa do sada nepoznatim emocijama. Skoro sam razgovarala sa drugaricom koja je doktorka i pitala sam je da li je normalno da sam pomalo zbunjena svojim osećanjima i da se ponekad uplašim, na šta mi je odgovorila kako ću najintenzivnije emocije iskusiti tek kada se beba rodi, kada je uzmem u ruke. Taj trenutak jedva čekam.

Zašto ste se povukli s posla brzo nakon saznanja da ste u drugom stanju?

- Na trudičko sam otišla na pragu šestog meseca i to je bilo zbog preporuke mog ginekologa koji je smatrao da je neophodno da usporim tempo i da se više odmaram zbog bebe. Imala sam blage kontrakcije i to što je bebica sve vreme nisko malo nas je bilo uznemirilo. Takođe, vođenje jutarnjeg programa, koji traje pet sati, nije nimalo lako. Stresno je, iako nikada to nisam htela da priznam. Mislim da sam u pravo vreme napravila pauzu.

Pročitajte i Šik, romantično i seksi: Poznate dame oduševile u belom (foto)

Andreja Damjanović

 

Da li je vaša trudnoća rizična pa ste se po savetu lekara odlučili za mirovanje ili ste to učinili iz predostrožnosti?

- Ne mogu reći da imam rizičnu trudnoću. Ginekolog mi je preporučio mirovanje upravo iz predostrožnosti i zbog tih čestih kontrakcija u početku i činjenice da bebu nosim nisko.

Nedostaju li vam kamera i posao od kada ste se sredinom juna povukli s malih ekrana?

- Još mi ne nedostaje jer je tek dva meseca kako sam na trudničkom bolovanju. Komuniciram svakodnevno sa kolegama sa televizije pa na neki način imam osećaj kao da sam uključena u stvaranje programa i dalje.

Ostatak intervjua pročitajte u aktuelnom izdanju magazina Gloria

Gloria

 

 

Komentari. (0)

Loading