Poljupci koji se pamte: Sloboda MIćalović sa ćerkama (Foto)

Autor:

13.08.2021 13:20

Foto:

Foto:

Sloboda MIćalović podelila je prvi put fotografiju sa ćerkama, bliznakinjama Verom i Milom.



Ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćekovića, jedanaestogodišnje bliznakinje Veru i Milu, gotovo nikad ne viđamo sa roditeljima u javnosti. 

Osim što se potrudio da im obezbedi bezbrižno detinjstvo, glumačko-bračni par postarao se da ih drži podalje od medijske pažnje.

Upravo zato je danas Sloboda MIćalović iznenadila pratioce poslednjom objavom. 

 

 

Sloboda je podelila fotografiju sa Verom i Milom, koje je ljube u obraz, nakon čega se mnogo ljudi na instagramu složilo da je u pitanju najlepša glumičina fotografija. 

Pročitajte i Sloboda i Vojin - Odmor bez fotošopa i razbacivanja

Iako ih ne pokazuju često u javnosti, ni Sloboda ni Vojin nemaju problem sa tim da pričaju o devojčicama, posebno kad govore o njihovom vaspitanju.

Par se potrudio da im obezbedi što duže i srećnije detinjstvo, koje je mnogo vezano za kuću u Čortanovcima u kojoj često borave. 

 

 

Vojin je nedavno govorio o tome da li im zabranjuje nešto. 

- Ograničavamo ih u korišćenju telefona, tableta. Ali, pošto je to budućnost i sadašnji život ne možemo Sloboda i ja da glumimo dinosauruse i da im zabranjujemo kontakt sa tehnologijom. To je prosto njihov život. Ali, ipak, pokušavamo da korišćenje kompjutera i telefona ograničimo na neko razumno vreme. Nije teško koristiti tehnologiju, ali one definitivno više o tome znaju nego ja.

Pročitajte i Sestre Mićalović znate kao poznate glumice Slobodu i Draganu, a o trećoj se vrlo malo zna!

Glumac je otkrio i kako najčešće provode vreme sa devojčicama. 

- Često šetamo po šumi ili izađemo do reke, idemo na more, ronimo zajedno. To praktikujemo od kada su se rodile. Njih dve vole sve što ima veze sa sprotom, vole skijanje i rolere, vole da voze bicikl. Ima dosta aktivnosti koje su van kuće, tako da ih time animiramo. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading