Problemi u raju

Džesika Alba priznala: udaljili smo se jedno od drugog

Autor:

15.08.2021 14:45

Foto:

Foto:

Američka glumica Džesika Alba priznala je da je tokom 13 godina bračne zajednice sa producentom Kešom Vorenom bilo kriza, ali da je jedna noć ispunjena iskrenošću rezultirala stabilnom porodicom s troje dece



Američka glumica i preduzetnica Džesika Alba (40) priznala je tokom uključenja u instagram emisiju “Before, During and After Baby” književnice Ketrin Švarceneger Prat da njen brak sa producentom Kešom Vorenom (42) nije bez trzavica, da je bilo ozbiljnih kriza i dana kada nisu birali reči tokom malih porodičnih svađa.

Nakon što su se upoznali na snimanju filma “Fantastična četvorka” 2004, glumica i njen izabranik uživali su u ljubavi koju nisu krili, izlazili su i provodili se, sve dok nisu saznali da je ona u drugom stanju. Venčali su se u maju 2008, mesec dana pre nego što je na svet došlo njihovo prvo dete, kćerka Onor.

- Sve je bilo sjajno tokom naše veze, ali kada smo se venčali i dobili dete, postali smo poput cimera - priznala je Džesika Alba i našalila se: - Ako neko ima recept za srećan brak i ako je to postigao u odnosu sa svojim partnerom, neka javi.

Gettyimages

 

Glumica je istakla da ona i njen suprug nisu shvatili na vreme da su se udaljili jedno od drugog tokom pukog izvršavanja porodičnih obaveza.

- Jedno vreme smo samo pričali o stvarima koje treba da obavimo. Zanemarili smo našu intimu a da to nismo ni primetili. Imali smo odgovornost prema poslu, porodici i deci i ponašali se kao da se bavimo pakovanjem kutija: uzmi, napuni, spakuj, pošalji.

Bilo je teških trenutaka, priznala je Džesika, dana koje bi najradije izbrisala iz svog sećanja jer su oboje izgovorili reči zbog kojih se danas prećutno kaju.

- Nas je sačuvao osećaj prijateljstva koji uzajamno gajimo, ono stanje lagodnosti kada ste sa nekim. Ali bilo je vikanja, okretanja leđa i lupanja vratima, moje rečenice “Ne ideš ti nikuda” i njegove “Ponekad se prema ljudima ne ponašaš baš najbolje”.

Pročitajte i Tečni ruževi s potpisom Džesike Albe: Nove boje i prirodna ulja za savršene usne

Gettyimages

 

Drugo dete, kćerku Heven, dobili su 2011, posle čega se njihov odnos popravio.

- Shvatili smo da smo postali roboti koji samo izvršavaju zadatke. Voren je tu činjenicu primetio pre mene i ukazao mi na to. Jedne noći smo dugo razgovarali i složili se da to ne vodi ničemu, da moramo smoći snage i posvetiti se našem odnosu, povratiti najdublje emocije koje osećamo. I da moramo komunicirati i kada smo neraspoloženi jer takve emocije treba prekinuti i ne dozvoliti da se problem “zagnoji” - ispričala je Alba.

Neprijatna tišina

Treće dete, sin Hejs, došlo je planski 2017, i tada se Voren potpuno prilagodio bračnom životu.

- I suprug i ja rastemo zajedno sa našom decom, držimo otvorene sve nivoe komunikacije i više nema neprijatne tišine. Oboje se trudimo da održimo našu ljubavnu iskru. Veza dvoje odraslih ljudi je odnos na kojem treba stalno raditi - kaže glumica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

 

Alba je otkrila i da joj je najveće lično iznenađenje tokom majčinstva lekcija da se može osećati prijatno iako je ranjiva.

- Kao mlađa nisam razumela svu složenost osećanja i dinamiku ljudskih odnosa. Nisam želela da ostavljam mnogo prostora za ranjivost. Plašila sam je se. Otkako sam majka, shvatila sam da mogu da budem jaka i uspešna i istovremeno vrlo emotivna. Umesto da ranjivost shvatamo kao slabost, treba da je razumemo kao snagu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading