Dragana Mirković izuzetno poštuje Jelenu Karleušu, a evo i zašto!

Autor: Milica Proševski

10.08.2021 21:30

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Pevačica Dragana Mirković otkrila je da je sa svim kolegama u korektnim odnosima, ali da je jedino sa Lepom Brenom ima prijateljski odnosDragana Mirković otkrila je da se od kolega sa estrade redovno čuje jedino sa Lepom Brenom, sa kojom voli da priča o stvarima iz privatnog života, ali da prema Jeleni Karleuši ima dosta poštovanja.

Poslednjih nekoliko godina, Dragana je postala baš bliska sa Jelenom, a, kako kaže, njihov odnos je specifičan.

Pročitajte i Dragana Mirković želi samo jedno: Imam pravo na to!

Ata Images

 

- Nas dve imamo specifičan odnos. Poslednji put smo se videle pre šest godina na snimanju novogodišnjeg programa na mojoj televiziji. Dva puta u životu smo popile kafu, ponekad se dopisujemo, ali ne mogu da kažem da smo prijateljice. Mi imamo nešto što je još važnije, a to je međusobno poštovanje. Meni je nekada draže to, nego da mi neko govori "maco, kuco", a iza leđa ko zna šta. Jelena je mene kao čoveka izuzetno iznenadila - kaže Mirković, koja je potom objasnila i koji je Jelenin potez izazvao divljenje.

Pročitajte i Dragana Mirković kakvu do sada niste videli - Pevačica uživa u prazničnoj idili!

Promo

 

- Pre par meseci jedan moj poznanik oboleo je od raka. Ja sam objavila na Instagramu da mu je potrebna pomoć i zamolila nju da to objavi, jer je ona definitivno najpraćenija ličnost kod nas na društvenim mrežama. Ona je odmah kontaktirala i lekare u Grčkoj koji su lečili njenu pokojnu majku Divnu, kao i stručnjake u Turskoj. Sve je angažovala kako bi taj moj poznanik dobio mogućnost da ode na jako bitan pregled. Učinila je sve što je mogla, ali je, nažalost, za njega bilo kasno. Pokazala je koliko je humana i dobar čovek i koliko je drugačija od onoga kako se predstavlja u javnosti - rekla je Dragana Mirković, prenosi Srbija Danas.

Komentari. (4)

Loading
Cile

12.08.2021 19:59

Dragana molim Vas ne s..... Normalno da ce uciniti šta ste vi za nju uradili. Ova objava je zlonamjerna

Glirija

14.08.2021 22:06

Ni bros ne zna odabrati ...

Olivera

16.08.2021 17:22

Pa ovo je meni nekako providno marketing

vuk

17.08.2021 02:17

fujjjj.. zgadile ste mi se obje, kad jedna drugu hvalite dno dna ste.. svi znamo da vam je zajednicko mrznja prema ceci, za vas dvije je ona ikona na zidu!!!