Ekskluzivno za Gloriju

Dragana Kosjerina spremna za sledeći korak: bračni status je samo formalnost

Autor:

10.08.2021 16:00

Foto:

Foto:

Dok zbog pandemije virusa korona ne uspeva da organizuje venčanje i stupi u brak sa verenikom Bojanom Perduvim, zaštitno lice javnog servisa Dragana Kosjerina kuje ozbiljne poslovne planove, od kojih jedan kreće sa realizacijom već na jesen



Novinarka i voditeljka Dragana Kosjerina (33), koja trenutno sa kolegom Aleksandrom Stojanovićem vodi emisiju “Olimpijsko popodne” na RTS-u, lepotom, šarmom, odmerenošću, damskim manirima i obrazovanjem odavno je zaslužila zlatnu medalju za profesionalizam.

Budući da obožava svoj posao, ne smeta joj što vrelo leto u Beogradu provodi radno. Svakog dana, čak i vikendom, priprema zanimljive priloge o sportistima, analizira njihov učinak, razgovara sa takmičarima u programu uživo i, kao neko ko je pola decenije radio u sportskoj redakciji, pokazuje visok nivo stručnosti u svim olimpijskim disciplinama. Kad se uveče s posla vrati kući, u dom koji gradi sa verenikom, stomatologom Bojanom Perduvim, pravi velike planove. Jedan od njih je i svadbeno slavlje.

Jakov Simović

 

- Oboje svadbu zamišljamo kao veliku žurku na kojoj ćemo okupiti porodicu i prijatelje. Kod mene taj dan nema veze sa venčanicom, šminkom i frizurom - takve transformacije doživljavam svakog dana na poslu. Suštinu vidim u prilici da takav trenutak podelim sa svim dragim ljudima. Pandemija jeste prolongirala naše planove, ali to ne remeti naš odnos. Gde ima ljubavi i razumevanja, bračni status je formalnost. Bojan je rođen u Portugaliji, tamo živi deo njegove porodice i bliski prijatelji bez kojih ne želi da upriliči venčanje. Sačekaćemo momenat kada ćemo moći bezbedno svi da se okupimo i uživamo.

Često ističete da je Portugalija vaša omiljena destinacija. Da li je to zbog Bojana?

Pročitajte i Dragana Kosjerina: Leto provodim radno, ali mi to uopšte ne smeta

Jakov Simović

 

- Prvi put sam sa njim otišla tamo i zaljubila se i u njega i u zemlju. U jezik. U vina. Gradove. Ove godine smo bili u Lisabonu, a potom smo se spustili na Algarve. Zbog fantastične prirode i energije, to je moje omiljeno mesto na planeti. Okean mi donosi posebnu vrstu mira. Nedostajala su mi putovanja prošle godine. Vraćanje na tu lokaciju, za koju vezujem osećaj slobode i bezbrižnog uživanja, nakon dve godine, doživela sam kao malu pobedu i znak da će se stvari, ipak, vratiti u normalu.

Ostatak intervjua pročitajte u aktuelnom izdanju magazina Gloria!

Gloria

 

 

Komentari. (0)

Loading