Anja Alač na korak od porođaja: Trudnoća je izazov za osetljivu ženu kao što sam ja

Autor:

09.08.2021 17:00

Foto:

Foto:

Glumica Anja Alač očekuje dečaka, koji bi na svet trebalo da dođe u septembru. Zajedno sa partnerom, beogradskim umetnikom Andrejom Josifovskim, ušla je u sam kraj priprema za dolazak bebe



Od kako je Anja Alač zbog trudnoće prestala da radi u pozorištu pre nekoliko meseci, njen život dobio je sasvim novu, drugačiju dimenziju.

Ćerka Vesne Čipčić priznala je da je prilično nestrpljiva da upozna svog naslednika, ali i da od četvrtog meseca trudnoće uživa u novoj perspektivi koje joj je donelo drugo stanje, koje se ne bez razloga tako naziva.

Pročitajte i Anja Alač otkriva - Moja porodica kaže da sam razmažena trudnica

Jakov Simović

 

- Nestrpljenje osećam tokom cele trudniće jer je ovo period kada žena više brine, pogotovo kada čeka prvo dete. No, što se samog porođaja tiče, ne žuri mi se. Biće kada bude trebalo - počela je Anja, pa dodala:

- Trudnoća je vrlo specifično stanje jer se od vas implicitno, ali zapravo vrlo svesno očekuje da kao biološki predodređeno biće za rađanje sve hendlujete savršeno, a vi ste, zapravo, vrlo osetljivi. U trudnoći je sve pojačano, ukusi, mirisi, dodiri su intenzivniji. Osećam se kao da sve opažam prvi put. Do četvrtog meseca nije tako, a onda, kad prođu mučnine i stanete na noge, zaista počnete da uživate u tom, s razlogom nazvanom drugom stanju. Sve je drugačije, a meni dodatno jer sam i prestala da radim, pa sam odjednom dobila mnogo vremena. A opet, nisam bila dokona - čitala sam, šetala, išla van Beograda, pravila muziku, učila italijanski.

Pročitajte i Vesna Čipčić ushićena što će postati baka - To je za mene najveća sreća i radost

Jakov Simović

 

I dok odbrojava dane do porođaja, glumica se prisetila momenta kada je saznala da će postati majka.

- Bila sam veoma srećna kad sam saznala da sam u drugom stanju i iako mi pol bebe nije važan, potajno sam priželjkivala dečaka - izjavila je Anja.

- Možda mi je takva posmisao bila bliska, jer imam sedam godina mlađeg brata, ali najveća istina je u onoj narodnoj: 'Samo neka je živo i zdravo'. U pitanju je bila čista intuicija - izjavila je za "Hello", a potom objasnila na koji joj je način profesija, iako je od kada je trudna na pauzi, pomogla da prevaziđe promene raspoloženja.

Pročitajte i Anja Alač uživa u njegovom zagrljaju (foto)

Jakov Simović

 

- Činjenica je da bavljenjem glumom na neki način od nas zahteva sposobnost brze promene raspoloženja. Na Akademiji su nas između ostalog, učili da 'hendlujemo' takve situacije. Trudnoća je izazov za ženu koja je, kao ja, po prirodi vrlo osetljiva, jer ovo je period posebene ranjivosti i otvorenosti za doživljaje svake vrste. Pratim svoje sentimente i priznajem da se drugo stanje s razlogom zove tako. Sve deluje isto, ali s promenom perspektive koju trudnoća podrazumeva zapravo je sve drugačije - objasnila je Alač.

Komentari. (0)

Loading