Luka Raco sada je poznati frajer, a ovako je izgledao kao beba

Autor:

09.08.2021 13:05

Foto:

Foto:

Glumac Luka Raco sada važi za markatnog muškarca za kojim devojke širom Balkana lude, a još u ranom dobu videlo se da će popularni glumac biti frajer.



Popularni glumac Luka Raco (30) srca domaće publike osvojio ulogom u seriji 'Igra sudbine'. Od premijernog prikazivanja pomenute serije pripadnice nežnijeg pola poludele su za ovim atraktivnim mladićem, ali na njihovu žalost Luka uživa u ljubavi sa Vanjom, koju je igrom slučaja upoznao upravo na setu serije koja ga je proslavila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Raco (@luka_raco)

Kao i mnoge druge poznate ličnosti, Luka Raco izuzetno je aktivan na društvenoj mreži Instagram, gde svakodnevno deli njemu bitne momente sa svojim obožavaocima. Sada, glumac je odlučio da pokaže kako je izgledao kao beba, te je na svoj stori šerovao objavu jedne od njegovih mnogobrojnih 'fan page-ova'.

Pročitajte i Drugačiji od ostalih, Luka Raco: Neko kaže da je to problem, neko vrlina!

Instagram screenshot

 

Prepoznatljiv osmeh na koji će u godinama koje dolaze padati brojne lepotice i tada je bio prisutan. Od malih nogu bilo je očigledno da će Luka izrasti u ozbiljnog frajera, a uz talenat koji je kasnije prezentovao na malim ekranima, o svojoj budućnosti popularni glumac sasvim sigurno ne mora da brine.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading