Miloš Biković uživa u luksuzu, a društvo mu pravi ovaj poznati par

Autor:

09.08.2021 10:32

Foto:

Foto:

Miloš Biković odlučio je da se na kratko skloni od radoznalih pogleda javnosti, te je mir potražio na hrvatskom primorju u njihovom društvu



Popularni glumac Miloš Biković ovih dana u fokus javnosti dospeo je zbog optužbi bivših devojaka, kako glumac nikada nije voleo bespotrebnu pažnju odlučio je da se na kratko skloni od radoznalih očiju javnosti, a svoj mir potražio je na obalama hrvatskog primorja.

Osim što uživa u luksuznom sadržaju po kom je hrvatskom primorje prepoznatljivo, Miloš Biković takođe uživa u društvu Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin. Oni su posetili jedan od lokalnih restorana, a taj momenat osoblje istog odlučilo da ovekoveči, te ih je zamolio za fotku, na šta su oni sa zadovoljstvom pristali.

Instagram screenshot

 

Nakon toga prijatelji su odlučili da sa uživanje nastave na jahti, a Miloš Biković je na svom Instagram profilu objavio fotku prilikom jednog od skokova u more.

Pročitajte i Čuvari leđa: I Ivan Mihailović stao u Bikovićevu odbranu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Jelisaveta je takođe podelila fotku s pomenute jahte, kojom je još jednom pokazala zavidnu figuru.

Verujemo da Biković mir i odlično društvo izuzetno prijaju, nakon perioda tokom kog se susreo s neočekivanim optužbama bivših partnerki.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading