Ponosni roditelji Kejt i Vilijam objavili fotku naslednice, a razlog će vas oduševiti!

Autor:

07.08.2021 16:35

Foto:

Foto:

princ Vilijam i Kejt Midlton objavili su fotografiju njihove ćerkice princeze Šarlot, a sve u sklopu kampanje za očuvanje leptira.



Kejt Midlton i princ Vilijam izuzetno su uticajni u Velikoj Britaniji, a njihova reč daleko se čuje. Zbog toga, kraljevski par odlučio je da učestvuje u kampanji koja za cilj ima podizanje svesti o očuvanju leptira.

Kako bi što efikasnije skrenuli pažnju javnosti na ove graciozne insekte, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža na zvaničnim nalozima objavili su fotku njihove naslednice, princeze Šarlot koja pozira sa pomenutim instektom.

Kako dalje izveštavaju svetski mediji, Kejt i Vilijam učestvuju u jednom od najvećih svetskih istraživanja o leptirima pod nazivom 'Big Butterfly count', koji vodi dobrotvorna organizacija Butterfly Conservation.

Pored fotke preslatke Šarlot, kraljevski par objavio je i niz drugih fotografija u čijem su fokusu ovi insekti, a u opisu istih poručili su:

- Želeli smo da podelimo fotografije ovih prekrasnih leptira u sklopu inicijative #ButterflyCount koja se održava širom Velike Britanije. Očuvanje leptira sve nas podstiče na brojanje tih neverovatnih stvorenja jer, ona ne samo da su lepa bića koja nas okružuju, nego i izuzetno važna - stoji u saopštenju.

- Leptiri su ključan deo ekosistema u kojem učestvuju i kao oprašivači i kao deo lance ishrane - zaključili su Vilijam i Kejt.

Pročitajte i Kejt Midlton spremna da pruži ruku pomirenja: jedva čekam da je sretnem!

Pomenute fotke naišle su na oduševljenje njihovih pratilaca, te je objava na Tviteru za nešto manje od 25 minuta dobila neverovatnih 3.200 lajkova.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading