Ekskluzivno za Gloriju

Vreme je za kraj! Emotivni odlazak Vladimira Stojkovića: nisam otišao zauvek

Autor:

06.08.2021 23:00

Foto:

Foto:

Golman Vladimir Stojković veoma emotivno se oprostio od Partizana, ali priznaje da jedva čeka da zaigra u novom klubu u Saudijskoj Arabiji, gde će mu glavna podrška biti supruga Valentina, sin Vladan i kćerka Sara



Golman i doskorašnji kapiten Partizana Vladimir Stojković (38) odlazi u Saudijsku Arabiju gde će nastupati za prvoligaša Al Fajhu. Fudbaler je odlazak iz kluba, čije je boje branio u dva navrata po četiri godine, doživeo veoma emotivno, ali se, baš kao i njegova porodica, supruga Valentina (30), četvorogodišnji sin Vladan i trogodišnja kćerka Sara (3), raduje novom početku na Arabijskom poluostrvu.

Privatna arhiva

 

- Rastanak s Partizanom podneo sam baš teško. Znao sam da će nekad doći i taj trenutak, i priznajem da mi je i spao teret sa srca, jer bi se to svakako desilo, ako ne sad, onda za godinu ili dve. Ipak, nisam otišao zauvek, i dalje ću pratiti klub i navijati za njega. Najviše će mi nedostajati familijarna atmosfera, kakve nema nigde u Evropi. Bili smo tako dobra ekipa, sjajan sklop fascinantnih boraca, ali ću najviše pamtiti nezaboravna druženja i vreme koje smo zajedno provodili na pripremama i u karantinima.

Pročitajte i Vladimir i Valentina Stojković: Sara je apsolutna "vladarka" tatinog srca

Privatna arhiva

 

- Kad si s nekim dve-tri godine, otkriješ bukvalno sve o njemu. Toliko dobro smo upoznali jedni druge da sam u svakom momentu znao šta bi ko želeo da radi. Uživali smo i na utakmicama, posebno pre pandemije, kad su na stadionu bili i navijači, jer se atmosfera koju su oni u stanju da naprave retko gde sreće. To će mi najviše nedostajati. Sad me čekaju novi izazovi kojima se veoma radujem - kaže Vladimir.

Ostatak intervjua pročitajte u aktuelnom izdanju magazina Glorija!

Komentari. (0)

Loading