Nataša Bekvalac žestoko 'kritikuje' sestru: nervira me više od bilo kog bića na planeti

Autor:

06.08.2021 20:45

Foto:

Foto:

Nataša Bekvalac kritikovala je svoju sestru Kristinu, a šta se zapravo krije iza svega?



Poznato je koliko popularna pevačica Nataša Bekvalac drži do porodice, te koliko joj podrška njenih najbližih znači. Vrlo često na njenom Instagram profilu možemo videti postove posvećene njenim sestrama Kristini i Dragani, a tako je bilo i ovog puta, međutim sadržaj istih bio je nešto drugačiji od onoga na šta nas je pevačica navikla.

Naime, Nataša je odlučila da se zahvali svima koji su učestvovali u njenom poslednjom projektu, a svoje mesto u realizaciji istog pronašla je i Kristina, a Nataša joj je uputila zaista interesantnu poruku.

Instagram screenshot

 

- I ona... Bez koje ne mogu da dišem i nervira me više od bilo kog bića na planeti, a volim je mamicu joj njenu bezobraznu - napisala je pevačica uz emotikon koji se smeje, jasno stavljajući do znanja svima da je u pitanju šala.

Nataša Bekvalac kritikovala sestru, a kako joj je Kristina odgovorila?

Nije prošlo mnogo, a na svom Instagramu oglasila se i Kristina, te je sa javnošću podelila deo privatnog razgovora između nje i Nataše. Naime, Kristina je prvo repostovala fotku koju je Nataša Objavila, da bi nakon toga objavila sliku na kojoj pozira sa sestrama uz opis: sestre su ukras sveta.

Instagram screenshot

 

Na ovu konstataciju odgovorila joj je pevačica, a kako je izgledala njihova kratka prepiska pogledajte u nastavku teksta.

Pročitajte i Tri sestre: Nataša Bekvalac u najboljem društvu

Instagram screenshot

 

Nema sumnje da se sestre Bekvalac odlično zabavljaju, te uživaju u statusu koji su stekle zajedno, uz međusobnu podršku i ljubav uspele su da postignu sve ono o čemu su kao male maštale.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading