Čuvari leđa: I Ivan Mihailović stao u Bikovićevu odbranu

Autor:

05.08.2021 11:02

Foto:

Foto:

Miloš Biković našao se u centru skandala, kada su ga dve bivše devojke optužile za egocentrizam bez granica



Kada je glumac Miloš Biković optužen za loš tretman svojih devojaka, javnost se podelila. Mnogi su isticali da su svedočanstva Arine Vološine i Barbare Tatalović samo naricanja ostavljenih devojaka, a mnogi su u njihove podudarne priče poverovali.

Pročitajte i KONAČNO - Miloš Biković u svom stilu odgovorio na prozivke bivših devojaka!

ATA Images

 

Sam Biković se isprva kroz šalu, a onda i ozbiljnije u podužoj objavi branio pokušavajući da sačuva poljuljani ugled, a onda je megafon prepustio svojim "klasićima".

Miodrag Radonjić je bio prvi koji je podigao glas za svog akcionog partnera u hit filmu "Južni vetar" ujedno spočitavajući medijima neodgovornost i nemoral.

Pročitajte i Atraktivna Arina iznela iznenađujuće detalje o krahu ljubavi sa Milošem Bikovićem - njegov egocentrizam prešao je sve granice!

Luka Šarac

 

A onda se oglasio i Ivan Mihailović, koji je poručio da je čitav skandal oko Miloša prazna priča i da je ovaj napad pokušaj da se ukalja njegov ugled u javnosti.

- Ovu situaciju komentarišem kao Milošev dugogodišnji prijatelj i kolega. Poznajemo se jako dobro. On je izrazito pažljiva i nežna osoba. Ovaj napad i pokušaj da se ukalja njegov ugled nije utemeljen na činjenicama i prazna je priča - izjavio je Mihailović za Kurir.

Komentari. (4)

Loading
Nenad51

05.08.2021 20:02

zastto branite prilrivenog geja ? Pa videlo se u filmu Samac u braku komplet licnost istog pritom mu je ego veci od avale Verujem devojkama

Nenad51

05.08.2021 20:07

koga ti branis rmska bedo

Vask

06.08.2021 11:54

Ljubav je takva ili trje kratko ili duže,ali za neuspeh treba zapitati i sebe a ne kriviti partnera. Biković je odličan glumac a kritiku za kraj obe bivše devojke treba da budu realne, prava ljubav traje večito.

Buba

07.08.2021 22:07

Pa daa...shvatila ruskinja da ta veza nema buducnost pa resila da unovci raskid . Kaze - grub....!!! Pa devojko, normalno kad je video s kim ima posla ... Obe ste pacenice... jos ce ispasti i da vas je silovao. Smesne ste. Realno, ni ja nemam lepo misljenje o bivsem...ali deviojke, pa smanjite dozivljaj...ko zna sta bi on o vama imao da kaze. I dobro je rekao, kad je neko bivsi, zna sto je bivsi... Izgleda da bi vas dve malo njegove slave....nije se culo za vas dok niste bile njegove devojke. Hajde, zivite svoj zivot...i ne ljutite se sto ste bivse...takva vam sudbina. Dobar je on decko...nece vam proci prica.