Ekskluzivno za Gloriju

Milica Mandić spremna za novu fazu u životu: jedva čekam taj drugi period života!

Autor:

04.08.2021 23:00

Foto:

Foto:

Posle osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju, tekvondistkinja Milica Mandić spremna je za novu fazu u svom životu, ozvaničenje emotivne veze s kolegom Markom Đuričićem, kojeg je prvog zagrlila po povratku u Srbiju



Završen je jedan veliki ciklus u životu olimpijske šampionke Milice Mandić (29), srpske reprezentativke u tekvondou. Posle druge zlatne medalje, osvojene na Igrama u Tokiju (prvu je izvojevala 2012. na olimpijadi u Londonu), prelepa sportistkinja najzad može da započne novu etapu u kojoj će se posvetiti svom privatnom životu i ozvaničenju veze sa emotivnim partnerom Markom Đuričićem, takođe tekvondistom.

Gettyiimages

 

Nakon ostvarenja životnog cilja i postavljanja rekorda - osvajanja dva najsjajnija odličja u tri olimpijska ciklusa, Milica se okreće ljubavi kao, kako je izjavila ranije, jednom od najvažnijih prioriteta u životu. Na naše pitanje da li je posle trijumfa u Tokiju svadba logičan sled, ona se samo nasmejala. To se očekuje od Milice i Marka s obzirom na to da ju je zaprosio pre tri godine i da upravo ovih dana proslavljaju osam godina stabilne veze.

Pročitajte i Ko to kaže, ko to laže: Kako je dečko Milice Mandić proslavio zlato

Srđan Bosnić

 

- Nas dvoje smo već dugo zajedno, vereni smo i to bi bio logičan sled okolnosti i svega što se dešava. Iskreno, može se reći da jedva čekam taj drugi deo života posle sporta - rekla je Milica u jednom od retkih intervjua u kojem je progovorila o privatnom životu.

Ostatak intervjua pročitajte u aktuelnom izdanju magazina Gloria

magazin Gloria

 

 

Komentari. (1)

Loading
Vaska

06.08.2021 12:03

Bravo Milice za tvoje drugo zlato. Srećno u tvom novom lepom zajedničkom životu sa tvojim izabranikom. Srećno i nek Vas uvek prati sreća.