Nataša Bekvalac i Ana Nikolić stavile tačku na prijateljstvo, a sve zbog ovoga?

Autor:

03.08.2021 19:00

Foto:

Foto:

Nataša Bekvalac u lošem odnosu s koleginicom Anom Nikolić, vest je koja je poput bombe odjeknula u domaćoj javnosti nakon neverovatnog uspeha Natašine i Rastine pesme.



Brojni domaći mediji, nakon zajedničke numere koju su snimili Nataša Bekvalac i Anin bivši muž Stefan Đurić poznatiji kao Rasta, zapitali su se kakva će biti Anina reakcija. S obzirom na činjenicu da je Ana poznata po svom britkom jeziku i impulsivnim reakcijama mnogi su očekivali burnu reakciju na pomenutu numeru, međutim pevačica je iznenadila sve, te je u znak podrške deo pesme objavila na svom Instagram storiju.

Međutim, kako prenosi 'Svet', do Ane Nikolić stigle su informacije o navodnoj aferi Raste i Nataše, što je ona izuzetno loše prihvatila, te je odmah prekinula svaku komunikaciju s koleginicom.

- Anu je neko slagao da su Nataša i Rasta imali previše blizak odnos na snimanju spota i da je on odlepio za Natašom. Ana je to doživela kao izdaju. Odmah je zvala Rastu i on je pokušao da joj objasni da je to obična glupost, ali džaba. Ana je besna i zato što je planirala da sa Rastom snimi nešto, jer uveliko radi na novom albumu, a on umesto da njoj ponudi ovu pesmu, zvao je Natašu. Plus, Nataša je zakazala promociju isto veće kada je ona imala nastup. Ana je odmah blokirala koleginicu - ističe anonimni izvor za pomenuti portal, te nastavlja:

Pročitajte i KONAČNO: Oglasila se Ana Nikolić i otkrila šta misli o bliskosti Nataše Bekvalac i Raste

- Ova je udarila kontru rekavši da nikada nisu bile dobre, iako su čak izlazile zajedno. Istina, dešavalo se i da se posvađaju, jednom zbog Aninog brata Marka koji je rekao da je Nataša loš čovek, drugi put zbog Anine izjave da su njene pesme i nastupi bolji, ali brzo bi izgladile odnose - govori izvor.

Rasta se o ovim navodima za sada nije oglašavao, a da li se iza svega zaista krije novi sukob na estradi, ili su u pitanju samo puka nagađanja videćemo u narednom periodu.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading