Šta o nezgodnoj situaciji u kojoj se našao Biković misli Miodrag Radonjić: žao mi je!

Autor:

03.08.2021 17:35

Foto:

Foto:

Miodrag Radonjić o optužbama na račun Miloša Bikovića rekao je da što se jedna uspešna i ostvarena ličnost satanizuje u medijima.



O privatnom životu Miloša Bikovića jako malo se zna, s toga svaka nova informacija koja dospe u medije izazove pravu malu pometnju. Međutim, nedavno ljubavni život mladog glumca dospeo je u žižu javnosti, a sve zbog ispovesti njegovih bivših devojaka u kojima su Miloša opisali kao egocentrika koji misli samo na sebe.

Domaća javnost s nestrpljenjem je očekivala Milošev odgovor, a nakon što je glumac u svom maniru rekao šta misli o ovoj situaciji i njegov prijatelj i kolega Miodrag Radonjić oglasio se na društvenoj mreži Instagram, te izneo svoj stav o čitavom problemu.

Pročitajte i Miodrag Radonjić proslavlja divan dan - a kako tek zabavlja svoje goste!

Instagram screenshot

 

- Poštovani predstavnici medija! Ne bih mnogo komentarisao čitav slučaj i te devojke, mogu samo da kažem da mi je žao što živimo u društvu u kome je moguće da bilo koju uspešnu istaknutu ličnost, vrednu pažnje, sa svetskim uspehom, medijski satanizuješ u vrlo kratkom roku. Ne mora čak ništa ni da uradi. Dovoljno je reći da je gnusan, sramota, toliko. - poručio je vidno izrevoltiran Miodrag, jasno stavivši do znanja svima da je u ovom slučaju na strani svog kolege i prijatelja Miloša.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading