Ana Kokić oduševila javnost emotivnim rečima upućenim kćerki: volim je takvu

Autor: Gloria.rs

02.08.2021 20:30

Foto: Jelena Jovanov

Ana Kokić oduševila javnost nedavnom objavom na Instagram profilu koju je posvetila svojoj naslednici.Popularna pevačica Ana Kokić (38) trudi se da svoje naslednice Ninu i Teu drži što dalje od radoznalih očiju javnosti. Međutim kao i svaka ponosna mama, ona katkad sa svojim obožavocima podeli važne trenutke iz života njenih kćerki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

Ana je izuzetno ponosna na svoje naslednice, koje uprkos činjenici da su izuzetno mlade vrlo odlučno i hrabro napreduju, te koračaju kroz život. Naime, obe kćerke treniraju odbojku, a jednu od njih pevačica je fotografisala dok je gledala nastup naših odbojkašica na Olimpijadi, te je postala vrlo emotivnu poruku:

Pročitajte i Ana Kokić ima sjajan savet za lepotu kože: Na kraju svakog tuširanja uradim istu stvar

Instagram screenshot

 

- Svaku utakmicu gleda i pažljivo prati! Verovatno zamišlja sebe na tom terenu i tako velikom takmičenju jednog dana! A do tada, u njihovom dresu navija i uči od najboljih! Volim je tako blesavu - napisala je Ana Kokić uz pomenutu fotku.

Ovim potezom, pevačica je još jednom pokazala koliko je ponosna na svoje naslednice, te način na koji razmišljaju u tako ranom dobu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading