Jelena Karleuša sa ćerkama na letovanju: pogledajte u kakvom luksuzu uživaju

Autor:

29.07.2021 15:35

Foto:

Foto:

Jelena Karleuša na letovanju uživa u luksuzu i društvu svojih naslednica Nike i Atine.



Popularna pevačica Jelena Karleuša odlučila je da napravi kratak predah, te se sa porodicom zaputila na more. Karleuša je, odmah po dolasku u luksuzni hotel, taj momenat ovekovečila snimkom koji je objavila na sovm Instagram profilu. 

Na pomenutom snimku očigledno je da pevačica nije štedela kako bi svojim miljenicama obezbedila odmor iz snova, brojni bazeni, led osvetljenje, ležaljke nesvakidašnjeg dizajna i luksuznim barom kraj pomenutih bazena samo su neki od aktivnosti u sklopu luksuznog hotela.

Nakon što se porodica smestila, odlučili su da večeraju u jednom od brojnih barova na otvorenom, sa prelepim pogledom na more. Jelena je uživala u belom vinu, a devojčice su oduševljeno posmatrale prizor kuvara koji je pred njima pripremao najukusnija jela.

Pročitajte i Jelena Karleuša uživa u provodu sa OVOM koleginicom: pevačice ukrale svu pažnju

Ni ovog puta Duško Tošić nije mogao da uživa sa svojom porodicom, zbog obaveza koje ima u fudbalskom klubu, s obzirom na činjenicu da je fudbalska sezona počela. A iako će im tata nedostajati, verujemo da će Jelena učiniti sve što je u njenoj moći da njene naslednice uživaju u letovanju.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading