Podsetnik Ane Ivanović: bivša teniserka ovako motiviše samu sebe!

Autor:

01.08.2021 15:30

Foto:

Foto:

Ana Ivanović otkrila je kako motiviše sama sebe, te na koji način razmišlja prilikom donošenja važnih životnih odluka.



Bivša teniserka Ana Ivanović (33) iako ima svega 33 godine, postigla je sve o čemu pripadnice nežnijeg pola maštaju. Iza sebe ima blistavu karijeru, pored sebe ima predivnog supruga, a svoju ljubav supružnici su krunisali naslednicima Lukom i Leonom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Nema sumnje da je njen put bio prepun izazova i prepreka s kojima je Ana morala da se izbori, kako bi došla do svog cilja, a vrlo dobro znamo da se na takvom putovanju često desi da nam ponestane motivacije, energije ili volje. 

Kako bi se uspešno izborili sa takvim situacijama, potrebno je da imamo zdrave rezone i jak mentali sklop, upravo zbog toga je ovaj tekst koji je bivša teniserka podelila na svom Instagram profilu važan.

Pročitajte i Motivacioni trener: Ana Ivanović savetuje kako da dostignemo ciljeve

instagram printscren

 

- Ako ne pokušaš, nikad nećeš znati - stoji u njenoj objavi, a verujemo da velika većina sebe može da pronađe u ovom tekstu. Koliko ste samo puta odlučili da ne reagujete, da bi kasnije razmišljali šta bi bilo da ste pokušali.

Kako ne bi dolazili u takvu sitaciju, pokušajte, ukoliko mislite da je to pravi potez, ne ustručavajte se, lakše je izboriti se s posledicama učinjenog, nego razmišljati kako je sve moglo biti drugačije.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading