Opet bez brusa: Nina Radulović uživa na moru

Autor:

28.07.2021 12:00

Foto:

Foto:

Nina Radulović uživa na zasluženom odmoru, a i ovog puta poslužila se oprobanim trikom u borbi protiv ekstremno visokih temperatura.



Voditeljka Nina Radulović (35) odlučila je da napravi kratak predah, te se zaputila na Crnogorsko primorje kako bi napunila baterija i spremno dočekala ostatak godine. Nedavno, pisali smo o inovativnom načinu koji je voditeljka primenila kako bi se borila protiv ekstremnih temperatura, a čini se da se i ovog puta odlučila na identičan potez. 

Nina Radulović izašla je u šetnju s prijateljicom, tim povodom obukla je lepršavu haljinu na bretele s šarenim printom, te je iskoristila oprobani recept u borbi s vrućinom odlučivši da ne ponese brus. 

Instagram screenshot

 

Koliko joj prija odmor dovoljno govori njen široki osmeh. Nina je odlučila i da obraduje svoju prijateljicu, te joj je poklonila cvet, koji je ona sa oduševljenjem prihvatila.

Pročitajte i Bez brusa je lakše: Nina Radulović našla recept protiv vrućine

Instagram screenshot

 

Činjenica da se voditeljka odlično zabavlja, te da ne skida osmeh sa lica govori u prilog konstataciji da njena metoda borbe protiv tropskih vrućina savršeno funkcioniše.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading