Srđan Predojević priznaje: kuma mi nije čestitala 50. rođendan

Autor: Gloria.rs

28.07.2021 10:25

Foto: Ataimages

Foto: Ataimages

Srđan Predojević rođendan je proveo u krugu porodice, okružen ljubavlju, srećom i osmesima svojih najmilijih.Popularni voditelj Srđan Predojević nedavno je proslavio jubilarni 50. rođenadan. Grandiozno slavlje ovog puta je izostalo, a voditelj je jubilej obeležio u krugu porodice, tačnije u zagrljaju supruge Mirjane, te sina Stefana i ćerke Sofije.

Kako je u pitanju jubilej, za očekivati je bilo da Srđanova dugogodišnja prijateljica, saradnica i kuma Jovana Joksimović prisustvuje slavlju, međutim to se nije desilo, a voditelj je na pitanje da li ga je Jovana Joksimović pozvala za magazin Story rekao je sledeće:

Ata Images

 

 

- Nije. Oko ponoći standardno kao i svake godine, počele su da mi stižu poruke dragih ljudi. Zahvalio sam im i ponosno poručio da sam sada većinski vlasnik svog života. To je možda šala, ali primetio sam da je s godinama sve više onako kako ti hoćeš, a ne kako drugi žele - rekao je Srđan, te iznenadio javnost.

Pročitajte i Srđana Predojevića ponovo ćemo gledati na malim ekranima na ovoj televiziji?!

 

 

Iako se njihov pratnerski odnos nije završio najbolje, za očekivati je bilo da kao dugogodišnji prijatelji pređu preko određenih nesuglasica, te izglade svoj odnos, ali to se za sada nije desilo, a da li će njihovo prijateljstvo uprkos svemu opstati, ostaje nam da vidimo.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading