Neočekivani obrt: Katarina Grujić odložila svadbu

Autor: Gloria.rs

26.07.2021 10:30

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Katarina Grujić i Marko Gobeljić od kada su se upoznali svoju vezu shvataju ozbiljno. Njihova ljubav je jaka, a brzina napredovanja veze govori u prilog tomeNakon romantične veridbe koju je fudbaler priredio pevačici, ubrzo je do medija stigla informacija da je Katarina Grujić u drugom stanju. Očekivalo se da će glamurozna svadba biti ovogo leta, ali je pevačica odlučila drugačije.

Pročitajte i Veridba je bila uvertira za veću sreću - Katarina Grujić trudna

ATA Images

 

- Kada je saznao da će postati otac, Marko je bio oduševljen. Odmah je poželeo da organizuje veliku tradicionalnu svadbu sa svim običajima, međutim, Kaća ga je nagovorila da to odgode za proleće naredne godine - ispričao je izvor za Alo! i dodao da su razlozi za takvu njenu odluku mnogobrojni.

- Od kada je saznala da će postati mama, shvatila je da je trudnoća bitnija od slavlja i dernečenja. Takođe, kao i svaka devojka, maštala je da u venčanicu uđe vitka kako bi joj stajala kao salivena, pa udaja sa stomakom do zuba nije bila opcija- ispričao je izvor za Alo! i dodao:

- Kaća smatra da bi joj organizacija svadbenog veselja, muzike, spisak gostiju i sve što uz to ide u ovom trenutku bilo prilično stresno, pa je odlučila da sve to pomeri za narednu godinu, kada će slavlju prisustvovati i njeno i Markovo dete.

Da je njena odluka konačna, dodatno su uticali i njeni unapred zakazani nastupi i želja da se svojoj publici posveti nakon duže pauze. A kako su mediji prenosili, to je dovelo i do malih nesuglasica među budućim roditeljima. Navodno, Marko se protivi tome da se Katarina izlaže naporu, dok ona insistira da radi jer joj to prija.

Pročitajte i Veridba godine - Gobelja zapalio baklje, pao na kolena, pa zaprosio Katarinu Grujić! (foto)

Ata Images

 

- Jako su joj nedostajali scena, mikrofon, adrenalin koji njen posao nosi. Tokom korone je maštala da se vrati muzici i sada, kad je publika željna i nje i njene energije na bini, nije spremna da ih se odrekne zbog organizacije sopstvene svadbe - ispričao je izvor blizak atraktivnoj pevačici za Alo!.

- Vitalna je i aktivna trudnica, nema mučnine i odlično se oseća iako je u petom mesecu trudnoće. Stomačić je tek nedavno počeo da se nazire jer ona vodi zdrav život i pazi šta jede, pa je i dalje vitka.

Veza između Katarine i Marka odlično funkcioniše, svakodnevno su zajedno, ne odvajaju se. Izvor ipak navodi razloge zbog kojih će ovaj par imati čak dve svadbe.

- Plan je da se ovog leta organizuje građansko venčanje bez prisustva medija, da bi se na proleće desila „velika mrsna pravoslavna svadba“ uz crkveno venčanje na koju će pozvati sve svoje prijatelje i članove familije. Žele da sklope brak pre Kaćinog porođaja da bi izbegli komplikacije priznavanja deteta po rođenju.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading