Glumica potpuno naga: Mirjana Karanović pokazala sve!

Autor:

24.07.2021 20:00

Foto:

Foto:

Mirjana Karanović iznenadila javnost nedavnom fotografijom koju je podelila na svom Instagram profilu, a na kojoj pozira potpuno gola.



Glumica Mirjana Karanović (64) iako je dobrano zagazila u sedmu deceniju života ne stidi se svog tela, što je nedavnim postom na svom Instagram profilu i dokazala. Naime, čini se da je među poznatima postao trend da objavljuju potpuno nage fotografije na svojim profilima, a Mirjana je ispoštovala pomenuti trend, te je svojom objavom šokirala domaću javnost.

Naime, glumica je pozirala na nudističkoj plaži na Adi Bojani, gde inače letuje maletene svake godine. Na pomenutoj fotki objektivu je okrenula leđa, a u fokusu se našla njena pozadina. Pojedini obožavaoci komentarisali su da je za ženu njenih godina ovo ipak neprimerna fotografija, međutim, Mirjana se nije obazirala na negativne komentare.

Pročitajte i Mirjana Karanović blista u sedmoj deceniji života - telo na kom bi joj mnoge mlađe koleginice pozavidele! (foto)

Mirjana Karanović veliki je pobornik nudizma, a pomenutom fotografijom pokazala je da je ponosna na svoje telo, te da zaista odlično izgleda s obzirom na činjenicu da je na zagazila u sedmu deceniju života.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading